Basic

De Basic receptiebalies zijn eenvoudige balies om uw klanten aan te kunnen ontvangen. Door de makkelijke vormgeving kunt u verschillende combinaties maken van de balies. Tevens zijn deze receptiebalies makkelijk in elkaar te zetten.

7 Producten

Aflopend sorteren

7 Producten

Aflopend sorteren

Basic informatie

Basic receptiebalies: Tijdloos en stijlvol

Krijgt u dagelijks veel klanten en/of bezoekers over de vloer die ontvangen moeten worden? Kies dan voor een van onze Basic receptiebalies. De eenvoudige, maar toch stijlvolle combinatie van hout en staal, geeft uw ontvangstruimte een tijdloze uitstraling. Deze balies zijn eenvoudig te monteren en bieden voor elk bedrijf de ideale indeling. U kunt kiezen om lage counters toe te voegen, zodat klanten u makkelijker kunnen benaderen.

Extra relevante informatie over onze basic receptiebalies

De balies zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en beschikken over een garantie van 2 jaar. Achter elke balie zit een werkblad, zodat een medewerker hierachter kan werken. U kunt altijd kiezen voor de optie om een ladenblok toe te voegen om zo meer opbergruimte te creëren. Mocht u meer vragen hebben of uw combinatie staat er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.