Bureau scheidingswanden

Om meer afscheiding aan te brengen tussen werkplekken kan eenvoudig een scheidingswand worden geplaatst. Niet alleen creëert een scheidingspaneel meer privacy, ook kan het ervoor zorgen dat geluid wordt gedempt. In dit geval is het aan te raden om te kiezen voor een akoestisch scheidingspaneel.

21 Producten

Aflopend sorteren

21 Producten

Aflopend sorteren

Bureau scheidingswanden informatie

Een kantoor kan een lawaaierige omgeving zijn met veel omgevingsgeluiden. De akoestiek in een kantoorruimte is belangrijk voor de concentratie, gezondheid en arbeidsproductiviteit van de medewerkers. Een bureau scheidingswand zorgt ervoor dat meer privacy gecreëerd wordt, de werkplekken worden immers van elkaar gescheiden met een paneel. Indien op de werkplekken veel wordt getelefoneerd, is het aan te raden te kiezen voor een akoestische scheidingswand. Spraak wordt dan gedempt door speciale akoestische vulling in het paneel.

Wanden tussen bureaus

Bevestig eenvoudig een scheidingswand tussen bureaus door middel van bladklemmen. Het paneel wordt op één bureau vastgemaakt zodat twee bureaus die tegen over elkaar staan voorzien zijn van een tussenwand. Afhankelijk van de wensen kan gekozen worden voor een lage scheidingswand of juist een hoge scheidingswand om het de akoestiek nog verder te verbeteren. Een lage scheidingswand zal ervoor zorgen dat een open karakter van een kantoorruimte wat meer behouden blijft. Richt een ruimte slim in door een combinatie te maken van lage, hoge en vrijstaande scheidingswanden. Onze medewerkers helpen u graag om een volledige ruimte in te richten met scheidingswanden zodat de ruimte praktisch en stijlvol wordt ingericht.

Akoestiek verbeteren

Het plaatsen van akoestische scheidingswanden zal de akoestiek in kantoor doen verbeteren. Het is echter wel een onderdeel van het totale pakket voor een goede akoestiek in kantoor. Zo kunnen ook akoestische meubelen worden geplaatst, kunnen akoestische panelen worden opgehangen en kunnen planten in de kantoorruimte geplaatst worden. Een kantoor blijft een rumoerige omgeving en een goede akoestiek is van uitermate belang voor tevreden medewerkers.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.