Ordnermappen

Om uw papierwerk overzichtelijk te ordenen in uw archiefkast kunt u het beste gebruik maken van onze ordners. De omslag van deze ordners is gemaakt van stevig karton of zelfs kunststof, om slijtage te voorkomen is er versterking aangebracht van metaal.

8 Producten

Aflopend sorteren

8 Producten

Aflopend sorteren

Ordnermappen informatie

Ordnermappen om eenvoudig te ordenen

U vindt bij Officecity een ruim assortiment ordners. Deze helpen u om uw papieren netjes en overzichtelijk te ordenen in uw archiefkast. In de 19e eeuw werden ordners ontwikkeld door Leitz, echter zijn er sindsdien meerdere bedrijven bijgekomen om de kwaliteit van ordners te verbeteren. De omslag is nu ook in kunststof te verkrijgen en de afwerking is steeds luxer, denk aan versterking voor slijtage.

Extra relevante informatie over onze ordnermappen

Alle ordners werken met een beugelsluiting die geopend kan worden door middel van een hefboom. Hierna kunt u het papier erin of eruit halen. Denk bij het kopen van een ordner ook aan tapbladen om alles nog overzichtelijker te maken. Op de rug van een ordner heeft u de mogelijkheid een etiket te plaatsen, om zo de inhoud van de map duidelijk te maken. Tenslotte kunt u, door het kenmerkende gat in de rug, de ordner makkelijk uit de kast trekken bij een grote hoeveelheid ordners.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.