4-Poot bureaus

Een 4-poot bureau geeft uw werkplek een stijlvolle en moderne uitstraling. De stalen frames zijn voorzien van een bureaublad met melamine toplaag. Er zijn vele opties mogelijk, zo kunt u bij een vierpoot bureau onder andere kiezen voor een vast- of in hoogte verstelbaar frame.

15 Producten

Aflopend sorteren

15 Producten

Aflopend sorteren

4-Poot bureaus informatie

Een 4-poot bureau met een moderne uitstraling

Een 4-poot bureau is voorzien van vier stalen luxe poten. In combinatie met het houten bureaublad geeft dit een stijlvolle uitstraling aan uw kantoorruimte en/of werkruimte. Het bureaublad is afgewerkt met een beschermende melamine toplaag. Deze afwerking zorgt ervoor dat het blad gemakkelijk is schoon te houden en niet spiegelt bij lichtinval. Een bureau met 4 poten zorgt voor een open uitstraling van een kantoor, daarnaast is onder het bureau veel ruimte aanwezig omdat er geen groot frame in de weg zit.


Diverse opties om een 4-poot bureau te kopen

U heeft de keuze uit diverse kleuren en afmetingen, zodat u uw werkplek naar wens kunt indelen. Optioneel kunt u kiezen voor een in hoogte verstelbaar frame. Zo past u de werkhoogte perfect aan per persoon volgens de ARBO en NPR normen. Het frame is instelbaar vanaf 62cm t/m 85cm afhankelijk van het soort bureau. Verder hebben wij alle standaard breedtematen voor bureaus zoals 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm. Om regelmatig de hoogte aan te passen en zowel zittend als staand te kunnen werken, kan gekozen worden voor een zit/sta bureau. Door middel van een zit/sta bureau wordt beweging gestimuleerd tijdens de werkdag.


4-poot bureaus in alle kleuren

Diverse kleuren zijn mogelijk zoals zwart, wit, beuken, eiken, grijs, walnoot, donker hout, noten, enzovoort. Kies een mooie donkere of lichte houtkleur die goed past bij de rest van de kantoorinrichting. Kies voor een wit frame voor een mooi contrast met de houtkleur, of kiest juist voor een donker frame zoals zwart of antraciet voor een luxe uitstraling.


In hoogte verstelbaar 4-poot bureau

Een aantal van onze 4-poot bureaus zijn ook in hoogte verstelbaar. De bureaus waarbij dit mogelijk is zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Ideaal om te gebruiken als zit/sta bureau en de werkdag afwisselend zittend en staand door te brengen.

Maak de werkplek af met bijbehorende accessoires, een bureaustoel & archiefkasten. In onze showroom in Haarlem laten we graag alle mogelijkheden zien om een kantoor en/of thuiswerkplek stijlvol en ergonomisch in te richten.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.