Akoestische wandpanelen

Het plaatsen van akoestische wandpanelen brengt naast een verbeterde akoestiek, een moderne uitstraling met zich mee. Met de diverse wandpanelen van Officecity kunt u uw creativiteit in de vrije loop laten gaan. Creëer een unieke vorm door verschillende wandpanelen samen te voegen.

15 Producten

Aflopend sorteren

15 Producten

Aflopend sorteren

Akoestische wandpanelen informatie

Akoestische wandpanelen

In de hedendaagse kantooromgeving zijn veel geluiden aanwezig die van invloed zijn op de werkzaamheden van medewerkers. Teveel geluiden werkt niet prettig en zal van nadelige invloed zijn op de concentratie, gezondheid en arbeidsproductiviteit. Om de geluidsgolven meer op te vangen kunnen verschillende stappen worden ondernomen. In de eerste plaats kan het helpen om te kiezen voor een zachte vloer zoals tapijttegels in plaats van een harde vloer als laminaat. Om de akoestiek in een (kantoor) ruimte te verbeteren bieden we verschillende oplossingen. Een van deze oplossingen is het monteren van akoestische wanden aan de muur.

Akoestische panelen in vele kleuren & afmetingen

Het plaatsen van akoestische panelen zorgt ervoor dat de galm in een ruimte wordt verminderd. Plaats deze panelen op verschillende plekken in een ruimte en het liefst rondom de werkplekken. Muren die voorzien zijn van akoestische panelen zijn niet alleen effectief tegen het verminderen van galm, maar zien er ook nog eens leuk en hip uit. In ons assortiment hebben we diverse kleuren, vormen en afmetingen panelen zodat elke ruimte naar wens is in te richten.

Kom langs in de showroom

In onze showroom hebben we diverse oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Niet alleen akoestische wandpanelen, maar ook hangwanden, moswanden en akoestische meubelen. We kunnen zelfs zorgdragen van het aanpassen van de kantoorvloer. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice en maak een afspraak in onze showroom.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.