Brandwerende archiefkasten

Denkt u er wel eens over na wat er gebeurt als er brand zou uitbreken bij u op kantoor? Welke belangrijke documenten zouden in vlammen opgaan? Om er zeker van te zijn dat belangrijke documenten goed bewaard blijven, zijn er brandwerende archiefkasten. Dit is een kast die gedurende een bepaalde tijd de inhoud van de archiefkast te beschermen tegen hitte en vuur.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Brandwerende archiefkasten informatie

Informatie Brandkasten

Elke brandwerende archiefkast heeft een beschermingsfactor die uitgedrukt wordt in tijd (30, 60 of 120 minuten). Deze tijden geven aan hoelang een kast in het vuur mag staan voordat een kritische temperatuur bereikt wordt.

Brandwerende archiefkasten om uw belangrijke documenten te beschermen

Officecity.nl verkoopt diverse brandwerende archiefkasten. Zo vindt u in onze webshop kasten die geschikt zijn voor met name papieren, of juist voor databronnen of beelddragers. Papier vertoont pas chemische reacties vanaf een temperatuur van 176 graden Celsius, terwijl databronnen en andere beelddragers het al moeilijk krijgen bij 52 graden Celsius. Welke kast u kiest, is dus afhankelijk van het type documenten dat u van plan bent om er in te bewaren.

Onze brandwerende archiefkasten zijn robuust om de inhoud optimaal te beschermen tegen de gevolgen van een brand. Ze beschikken over dikke wanden, stevige scharnieren en veiligheidssloten. De kasten in onze webshop beschikken over verschillende indelingen, zodat u de ideale brandwerende kast voor uw situatie kunt uitkiezen. Bovendien beschikken veel van onze brandwerende archiefkasten over een kwaliteitsslot, zodat ze ook direct inbraakwerend zijn. Een brandwerende kast is dus een uitstekende keuze om alle onmisbare documenten en/of media in te bewaren.

Heeft u hulp nodig?

Wij hebben een uitgebreid assortiment brandkasten in verschillende uitvoeringen en afmetingen. In onze webwinkel staat slechts een klein deel van wat wij kunnen leveren. Buiten brandwerende archiefkasten hebben wij ook verschillende inbraakwerende kasten. Wilt u meer weten of een brandwerende archiefkast kopen? Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.