Design

De eerste indruk van uw bedrijf begint vaak in de ontvangstruimte. Een receptiebalie is hierbij erg belangrijk. Bij ons vindt u een breed scala aan design receptiebalies, die bovendien erg praktisch in het gebruik zijn.

11 Producten

Aflopend sorteren

11 Producten

Aflopend sorteren

Design informatie

Een mooie design receptiebalie zorgt voor een positieve eerste indruk

De eerste indruk die bezoekers van uw bedrijf krijgen begint vaak bij de ontvangstruimte. De receptiemedewerker die achter de receptiebalie zit is vaak het eerste contact wat uw bezoeker en/of klant van uw bedrijf krijgt. Het is dus belangrijk om een balie met zorg uit te zoeken. Bij onze design receptiebalies ligt het accent op het design en de vormgeving, waarbij het praktische aspect niet vergeten wordt. Standaard zitten er één of meerdere bureaus bevestigd achter de balie zodat een receptie medewerker hierachter plaats kan nemen.

Extra relevante informatie over onze design receptiebalies

De balies zijn voorzien van een beschermende, kras vaste melamine toplaag die bovendien niet spiegelt. De balies zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zoals recht, in een U-vorm, half rond of in een L-vorm. Op aanvraag kunnen we de balies ook op maat maken, zodat de balie precies goed past in uw ontvangstruimte. Bovendien kunnen we direct een 3D tekening maken van uw toekomstige balie zodat u van te voren precies weet hoe de balie er in uw ruimte uit komt te zien. De balies worden ongemonteerd geleverd. Optioneel zet onze montagedienst deze graag voor u in elkaar zodat u na levering de balie direct in gebruik kunt nemen.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.