Dossierkasten

Al 15 jaar dé leverancier van dossierkasten voor bedrijven. Alle dossierkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben veel verschillende dossierkasten in ons assortiment. Denk aan ladekasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Bekijk hieronder ons ruime aanbod dossierkasten. Meerdere dossierkasten nodig? Neem contact met ons op.

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Dossierkasten informatie

Onze dossierkasten zijn al jaren onverminderd populair in het bedrijfsleven.


Dossierkasten van stevig metaal

Onze metalen dossierkasten kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee. Heeft u dossiers die niet gedigitaliseerd kunnen worden of dienen originelen stukken bewaard te worden? Kies dan voor een sterke metalen dossierkast. 


Brandwerende Dossierkasten

Bewaart u speciale dossiers in uw dossierkast die veilig beschermd moeten zijn in iedere situatie zoals een inbraak of een brand? Kies dan voor een Salvus Brandwerende Dossierkast. We bieden deze brandwerende dossierkasten aan  voor uw dossiers.  


Dossierkasten kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van kantoormeubelen en is een begrip in Haarlem en omstreken. Onze productspecialisten en stylisten worden jaarlijks getraind op ergonomisch werken, productkennis en trends. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van kantoorprojecten. Heeft u een aanvraag voor de inrichting van een nieuw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio of vraag meteen een vrijblijvend adviesgesprek voor uw kantoorinrichting aan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.