Vergaderstoelen

Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Hier zijn onderstaande modellen op geselecteerd. U heeft bij ons de keuze uit verschillende uitvoeringen, geschikt voor conferentiezalen en/of bedrijfsruimtes.

29 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

29 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Vergaderstoelen informatie

Vergaderen met goede vergaderstoelen

Bij een vergadering is het belangrijk om vergaderstoelen van hoge kwaliteit te gebruiken met een aangenaam zitcomfort. Een vergadering vereist concentratie en een goede stoel is hierbij belangrijk. Vergaderstoelen moeten geschikt zijn om enkele uren per dag op te zitten en helpen u om een actieve zithouding aan te nemen. De stoelen zijn verkrijgbaar zonder armleuningen of met armleuning. Omdat op een vergaderstoel niet de hele dag wordt gezeten is het niet nodig om veel instelmogelijkheden te hebben, zoals een bureaustoel dat bijvoorbeeld wel nodig heeft. Om aandacht te geven aan het ergonomische aspect van een vergaderstoel kan worden gekozen voor armleuningen en de mogelijkheid tot het instellen van de hoogte. De hoogte van het zitvlak kan dan worden afgestemd op de hoogte van de vergadertafel zodat ergonomisch verantwoord gewerkt kan worden. Belangrijk is om bij lange vergadering af en toe te bewegen, duurt een vergadering bijvoorbeeld langer dan een 1.5 uur, las dan een korte pauze in om de benen even te strekken.

Diverse uitvoeringen

Om uw vergaderruimte een stijlvolle uitstraling te geven kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo hebben we stoelen in het assortiment met een slede frame, een vierpoots onderstel of kies voor een vergaderstoel op wielen. De stoelen zijn hierdoor niet enkel praktisch, maar ook nog eens mooi om naar te kijken door het mooie design. De zitting en rugleuning kunnen gekozen worden in stof, netbespanning (mesh) en leer. Het onderstel is verkrijgbaar in zwart, zilver, chroom en wit. Door de vele mogelijkheden zijn de vergaderstoelen zeer breed inzetbaar, van vergaderzaal, tot aan een conferentiezaal en/of andere kantoorruimte en bedrijfsruimte. Kies voor luxe vergaderstoelen of basic vergaderstoelen afhankelijk van de ruimte en indeling. Indien de ruimte ook voor andere doeleinden wordt gebruikt is het handig om te kiezen voor verrijdbare- en/of stapelbare vergaderstoelen. Op deze manier kunnen de stoelen snel en gemakkelijk verplaatst worden.

Vergaderstoelen showroom

Alle stoelen worden aangeboden met een korting tot 50% ten opzichte van de kantoorvakhandel prijzen. U bent dus niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van de laagste prijs. Kom langs in onze showroom om een greep uit ons assortiment te bekijken en ervaar zelf het zitcomfort. Goedkope vergaderstoelen bestelt u bij Officecity kantoormeubelen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01