Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Vergaderstoelen informatie

Bij een vergadering is het belangrijk om goede vergaderstoelen te gebruiken. Een vergadering vereist een goede concentratie. Een goede stoel is hierbij belangrijk om een goede en actieve zithouding aan te nemen.

Vergaderstoelen moeten geschikt zijn om enkele uren per dag op te zitten. Om uw vergaderruimte een stijlvolle uitstraling te geven kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo hebben we stoelen in het assortiment met een slede frame, een vierpoots ondestel of een verrijdbaar onderstel. De stoelen zijn hierdoor niet enkel functioneel, maar ook nog eens mooi om naar te kijken.

Alle stoelen worden aangeboden met een korting tot 55% ten opzichte van de kantoorvakhandel prijzen. U bent dus niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van de laagste prijs.

 

Vergaderstoelen

Een vergaderstoel vraagt om een goede en actieve zithouding. Hier zijn onderstaande modellen op geselecteerd. U heeft bij ons de keuze uit verschillende uitvoeringen, geschikt voor conferentiezalen en/of bedrijfsruimtes.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren