Salontafels

Salontafels in diverse uitvoeringen en afmetingen. De tafels zijn ideaal geschikt om te plaatsen in uw ontvangst , lounge, receptie en/of kantoorruimte. Ideaal te combineren met het ontvangstmeubilair uit ons assortiment. Laat de uitstraling van de salontafel aansluiten bij de rest van de kantoorinrichting door te kiezen voor dezelfde bladkleur als de bureaus in dezelfde ruimte of kies juist voor een afwijkende kleur om de salontafel extra te laten opvallen.

16 Producten

Aflopend sorteren

16 Producten

Aflopend sorteren

Salontafels informatie

Breed inzetbare salontafels

Een salontafel is zonder dat u erbij stilstaat een van de meest gebruikte meubelstukken. Maak even snel uw handen vrij door uw koffietje, theetje, tijdschrift of andere spullen op te zetten. Onze salontafels zijn ideaal geschikt voor vele ruimtes; ontvangst-, receptie-, lounge-, en/of kantoorruimte. Elke ruimte verdient een salontafel.

Salontafel: rond of vierkant?

Om op vele wensen in te kunnen spelen biedt Officecity verschillende salontafels in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Als u op zoek bent naar een ronde of vierkante salontafel dan hebben wij veel opties. Van belang is wel dat u bedenkt in welke ruimte de salontafel gaat staan en op basis daarvan kiest u de salontafel die hier het beste op aansluit. Al onze salontafels hebben een bladdikte van 18mm. Van basic tot design, we leveren graag de tafel die past in uw (kantoor) inrichting.

Verschillende onderstellen

Kies voor een onderstel zoals een 4-poots frame, of ga voor een salontafel met een buizenframe of kolomvoet. We hebben ze eveneens in verschillende kleuren zoals goud, zwart, wit of van hout. De mooiste salontafels voor een kritische koper!

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.