Ladeblok op wielen

Zoekt u meer opbergruimte bij uw bureau, maar zit u regelmatig op een andere werkplek? Kies dan voor een verrijdbaar ladeblok op wielen. Bij sommige ladeblokken zijn de wieltjes weggewerkt in de onderkant van het ladeblok. Hierdoor wordt de ruimte onder het bureau optimaal benut en heeft u extra veel ruimte in het ladeblok voor uw persoonlijke spullen.

11 Producten

Aflopend sorteren

11 Producten

Aflopend sorteren

Ladeblok op wielen informatie

Ladeblok kantoor

Door het plaatsen van een ladeblok onder of naast uw bureau heeft u direct meer opbergruimte in uw directe nabijheid. U heeft de keuze uit ladeblokken met enkel materiaalladen of ladeblokken die ook een hangmappenlade hebben zodat u ook uw veel gebruikte dossiers ook bij de hand heeft.

De ladeblokken zijn voorzien van wielen. Bij het open en dicht doen van een lade zal het ladeblok op zijn plek blijven staan. Doordat alle ladeblokken in ons assortiment afsluitbaar zijn kunt u de inhoud veilig opbergen zodat alleen u erbij kunt. U heeft de keuze uit stalen ladeblokken of ladeblokken die afgewerkt zijn met een toplaag van melamine wat zorgt voor een houtlook. Om uw kantoorruimte stijlvol in te richten heeft u de keuze uit diverse kleuren ladeblokken als zwart, zilver, grijs, zilver, wit, noten, eiken en vele andere kleuren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.