Hangmappenkasten

De hangmappenkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u geleverd. De laden zijn op soepel lopende geleiders gemonteerd en de laden zijn volledig uit te trekken waardoor u gemakkelijk bij uw dossiers kunt.

19 Producten

Aflopend sorteren

19 Producten

Aflopend sorteren

Hangmappenkasten informatie

Eenvoudig en overzichtelijk uw hangmappen archiveren met een hangmappenkast

Wanneer u uw hangmappen netjes en overzichtelijk wilt archiveren kunt u het beste kiezen voor een hangmappenkast. Deze geheel stalen kasten zijn voorzien van makkelijk uittrekbare lades. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel bij het gewenste dossier kunt. De laden zijn centraal afsluitbaar met een slot waardoor u de inhoud veilig kunt opbergen. De hangmappenkasten zijn geschikt voor zowel A4 hangmappen als A4-folio hangmappen. Met een stalen geleider kunt u de breedte per lade naar wens instellen.

Extra relevante informatie over onze hangmappenkasten

De dubbele hangmappenkasten zijn enkel geschikt voor A4 hangmappen. Alle mappen zijn via onze site te bestellen, deze kunt u vinden op de productpagina zelf onderaan het product. De kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast met 2 laden ook prima onder uw bureau plaatsen. Dankzij de verschillende kleuren kunt u de kast ook aanpassen aan de rest van uw kantoorinrichting. Kies bijvoorbeeld voor een standaard zwarte, grijze of witte kast of fleur het kantoor op met een gele, groene, blauwe kast.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW