Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Hangmappenkast

Wanneer u uw hangmappen netjes en overzichtelijk wilt archiveren kunt u het beste kiezen voor een hangmappenkast. Deze geheel stalen kasten zijn voorzien van makkelijk uittrekbare lades. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig en snel bij het gewenste dossier kunt. De laden zijn centraal afsluitbaar met een slot waardoor u de inhoud veilig kunt opbergen. De hangmappenkasten zijn geschikt voor zowel A4 hangmappen als A4-folio hangmappen. Met een stalen geleider kunt u de breedte per lade naar wens instellen.

De dubbele hangmappenkasten zijn enkel geschikt voor A4 hangmappen. Alle mappen zijn via onze site te bestellen, dit onder het kopje kantoorartikelen. De kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast met 2 laden ook prima onder uw bureau plaatsen. Dankzij de verschillende kleuren kunt u de kast ook aanpassen aan de rest van uw kantoorinrichting.

 

Hangmappenkasten

De hangmappenkasten zijn gemaakt van staal en worden gebruiksklaar bij u geleverd. De laden zijn op soepel lopende geleiders gemonteerd en de laden zijn volledig uit te trekken waardoor u gemakkelijk bij uw dossiers kunt.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren