Draaideurkasten

Alle draaideurkasten worden geleverd inclusief legborden. De kasten zijn afsluitbaar met een slot waardoor u uw kantoormateriaal en ordners veilig kunt opbergen. U heeft de keuze uit een draaideurkast gemaakt van staal of gemaakt van hout. De kasten worden gebruiksklaar geleverd zodat u deze direct in gebruik kunt nemen. Voor moeilijk bereikbare ruimtes leveren we ook demontabele uitvoeringen.

Producten 1-40 van 47

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 47

Pagina
Aflopend sorteren

Draaideurkast

Berg kantoormateriaal veilig op met een van onze draaideurkasten

Een draaideurkast is een populaire archiefkast voor op kantoor en de thuiswerkplek. De van staal of hout gemaakte kast is standaard voorzien van legborden. Door het bijgeleverde slot kan de inhoud veilig worden opgeborgen. De draaideurkasten worden gebruiksklaar geleverd zodat deze direct kunnen worden gebruikt. Daarnaast kunnen we demontabele uitvoeringen leveren en wordt de kast dus in delen geleverd. Deze uitvoering kast is ideaal voor ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn zoals ruimtes bereikbaar met een trap.

Een houten kast of stalen kast

We bieden draaikasten in vele verschillende hoogtes, breedtes en kleuren aan. Kies voor een houten kast en/of stalen kast / draaideurkast van metaal afhankelijk van de stijl van de inrichting. De kasten worden geleverd inclusief legborden, maar kunnen gewenst worden uitgebreid worden met extra legborden waardoor de kast zo praktisch mogelijk ingedeeld kan worden. De standaard hoogte van een draaideurkast in kantoor is 195cm. In een dergelijke hoge kast kan de ruimte maximaal benut worden op een zo klein mogelijk vloeroppervlakte. In deze hoge kast zijn 4 legborden bevestigd zodat er 5 etages in de kast aanwezig zijn om ordners, mappen en ander kantoormateriaal op te bergen. Een kantoor mag best mooi zijn en dus hebben we een verscheidenheid aan kleuren. Kies voor een zwarte, witte of grijze kast of kies voor een houten kast die aansluit op bijvoorbeeld de kleur van de bureaus.

Een draaideurkast kan ook goed ingezet worden als roomdivider. Plaats meerdere lage en/of hoge kasten naast elkaar en creëer direct een indeling in een ruimte. Indien de ruimte beperkt is kan ook gekozen worden voor een roldeurkast. Bij een roldeurkast verdwijnen de deuren bij het open doen in de kast zelf wat ervoor zorgt dat minder ruimte benodigd is in de kantoorruimte en/of thuiswerkplek. Goedkope draaideurkasten van hoge kwaliteit bestelt u bij Officecity.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01