Draaideurkasten

Onze collectie draaideurkasten zijn in vele maten en kleuren beschikbaar. Het meest populair zijn onze stalen kasten. De openslaande deuren zijn afsluitbaar waardoor uw dossiers en persoonlijke spullen veilig op te bergen zijn. Alle draaideurkasten worden geleverd inclusief planken. Heeft u meerdere kasten nodig voor uw project? Vraag een offerte op.

Producten 1-30 van 33

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 33

Pagina
Aflopend sorteren

Draaideurkasten informatie

Draaideurkasten, de ruimtebesparende kast voor kantoor.

De meest verkochte draaideurkasten zijn de stalen kasten met slot. Deze kasten zijn standaard voorzien van planken waar uw ordners in opgeborgen kunnen worden. Ook zijn er frames beschikbaar om hangmappen in op te hangen. De ideale combinatie voor uw archief.


Kan een draaideurkast uit elkaar gehaald worden?

De draaideurkasten worden gebruiksklaar geleverd zodat deze direct kunnen worden gebruikt. Ook zijn er demontabele uitvoeringen te bestellen. Deze kasten zijn ideaal wanneer de ruimte moeilijk te bereiken is en er geen lift aanwezig is.


Wat is de standaard afmeting van een draaideurkast op kantoor?

Het meest verkocht zijn de kasten van 195cm hoog. In een dergelijke hoge kast kan de ruimte maximaal benut worden op een zo klein mogelijk vloeroppervlakte. In deze hoge kast zijn 4 planken bevestigd zodat er 5 etages in de kast aanwezig zijn om ordners, mappen en ander kantoormateriaal op te bergen.


Roomdivider

Een draaideurkast kan ook goed ingezet worden als roomdivider. Plaats meerdere lage en/of hoge kasten naast elkaar om diverse hoekjes te creëren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.