Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Draaideurkasten informatie

De draaideurkasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen (staal ,metaal, hout enz.) voor een langdurig en intensief gebruik. U heeft de keuze uit ons eigen merk draaideurkasten, of de kasten van het merk Bisley.

Beide uitvoeringen kasten zijn kwalitatief erg goede kasten en zijn speciaal ontwikkeld voor het opbergen van uw kantoormateriaal en/of administratie. Om uw kantoor niet enkel praktisch in te richten, maar ook stijlvol heeft u de keuze uit diverse kleuren, zoals wit, zilver, zwart, blauw, beige en antraciet. U kunt bijvoorbeeld ook diverse kleuren combineren voor een leuk effect. Indien u een afmeting of kleur nodig heeft die niet in onze webwinkel staat, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Draaideurkasten

Alle draaideurkasten worden geleverd inclusief legborden. De kasten zijn afsluitbaar met een slot waardoor u uw kantoormateriaal en ordners veilig kunt opbergen. U heeft de keuze uit een draaideurkast gemaakt van staal of gemaakt van hout. De kasten worden gebruiksklaar geleverd zodat u deze direct in gebruik kunt nemen. Voor moeilijk bereikbare ruimtes leveren we ook demontabele uitvoeringen.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren