Bureaus

Onze bureaus zijn functioneel, ergonomisch en stijlvol. Hulp nodig bij het kiezen van een bureau? Neem contact op met onze stylisten en productadviseurs. Zij adviseren graag.Producten 1-30 van 97

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 97

Pagina
Aflopend sorteren

Bureau advies nodig?

Bij OfficeCity adviseren we al jaren onze klanten bij het inrichten van hun kantoor en werkplekken. Een goed bureau is daarbij onmisbaar. We merken dat veel klanten vaak door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel keuze. Van een simpele tafel dat wordt ingezet als bureau tot super luxe zit-sta hoekbureaus voor een directiekamer. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op.

Onze klantadviseurs proberen een goede inschatting te maken van de behoeften die u heeft en leggen alle aspecten van de bureaus uit. Samen kunt u dan een selectie maken en wordt het al een stuk overzichtelijker. Benieuwd hoe klanten ons beoordelen? Lees onze Trustpilot reviews.


Bureau kopen; waar moet u op letten?

 • Wat is uw budget? Voor ieder budget is er een goed kwalitatief bureau te vinden. De mate van functionaliteit, ergonomie, accessoires, materialen, luxe en stijl bepalen uiteindelijk de prijs.
 • Hoe groot zijn de mensen die aan het bureau moeten werken? Mensen in Nederland zijn een stuk groter dan mensen in de rest van de wereld. De hoogte van een bureau varieert enorm. Daarom is een verstelbaar bureau aan te raden. Zo kunt u het blad in hoogte verstellen. Indien iemand aan het bureau moet werken die langer is dan 1.93 meter dan adviseren we u een bureau te kiezen met een NPR keur. Dit is de Nederlandse Praktijk Richtlijn voor bureaus. U weet dan zeker dat het bureau geschikt is voor de gebruiker.
 • Wordt er de hele dag gewerkt aan het bureau? Wanneer het bewegen bestaat uit de loopjes naar de printer, koffieautomaat, wc en kantine dan raden wij u absoluut een zit-sta bureau aan. Door zittend werken en staand werken af te wisselen wordt de bloedcirculatie bevorderd en dat komt de productiviteit ten goede.
 • Hoe ziet uw kantoor eruit? Op eenvoudige wijze kunt u uw kantoor transformeren tot een stijlvolle werkplek waar u, uw medewerkers en zeker ook uw klanten zich prettig voelen. Met de juiste keuzes kunt u er tevens voor zorgen dat de look en feel past bij uw merk. Wilt u hier advies over? Neem dan vrijblijvend contact op met onze stylisten.
 • Hoe groot moet het bureau zijn? Steeds meer mensen werken met twee beeldschermen, daar komt meestal nog een toetsenbord en muis bij. Afhankelijk van uw type werk kan dit nog worden aangevuld met een telefoon, headset, mobieletelefoonlader, labelwriter etc. Zo staat uw bureau al snel vol en dan ligt er nog geen open brochure of boek op het bureau. Waar moet u dit allemaal laten? Als het even kan ga dan voor een breed bureau. Onze klantadviseurs kunnen voor u een plattegrond maken en een 3d-ontwerp zodat u kunt zien of grote bureaus passen in de beschikbare ruimte. Ook kan een hoekbureau een mooie optie zijn wanneer u de ruimte heeft. Veel van onze hoek bureaus zijn in hoogte verstelbaar en bieden veel werkruimte. Interesse in een hoek bureau? Vraag ons gerust om advies, we helpen graag!
 • > Smal bureaus
  > Bureaus van 1 meter breed
  > Bureaus van 120 cm breed
  > Bureaus van 140 cm breed
  > Bureaus van 160 cm breed
  > Bureaus van 180 cm breed
  > Bureaus van 200 cm breed
  > Bureaus van 60 cm diep
  > Bureaus van 70 cm diep
  > Bureaus van 80 cm diep
  > Bureaus van 90 cm diep
  > Bureaus van 100 cm diep

 • Hoeveel mensen werken aan het bureau? Wanneer er meerdere mensen aan hetzelfde bureau werken kies dan sowieso voor een elektrisch verstelbaar bureau. Dit hoeft niet meteen een sta-zit bureau te zijn al geeft dit wel meer vrijheid. Een elektrisch verstelbaar bureau is eenvoudig in te stellen naar de juiste hoogte. Zijn het steeds dezelfde mensen die aan het bureau werken? Kies dan voor een bureau met memory functie. Stelt het bureau één keer goed af volgens de Arbo normen en sla vervolgens deze instelling op. Via een snelmenu kan de medewerker dan eenvoudig zijn of haar opgeslagen instellingen kiezen. Het bureau past zich dan automatisch aan. Wanneer er genoeg wordt bewogen gedurende de dag en er maar één persoon aan het bureau werkt dan kan ook een handmatig verstelbaar bureau of tafel prima functioneren als werkplek. U kunt ook kiezen voor een bureau eiland waar meerdere mensen aan kunnen werken.

Naast bureaus biedt OfficeCity ook vergadertafels, kantinetafels, hoge tafels en klaptafels.

Bureau kopen bij OfficeCity

Bij OfficeCity geloven we in persoonlijke service. Naast telefonische ondersteuning bent u ook altijd welkom in onze showroom in Haarlem! Wacht niet langer, geef de productiviteit en welzijn van uw medewerkers een boost met een bureau van OfficeCity!Lees meer over bureaus:

Wat is de ideale bureauhoogte?
Wat is de ideale stahoogte bij een sta zit bureau?
Europese norm voor ergonomie: EN 527 Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.