Fauteuils

Fauteuils zijn multifunctioneel inzetbaar op kantoor. Waar u de fauteuil ook wil plaatsen, de fauteuil zal sowieso zorgen voor ontspannen zitcomfort. De fauteuils van OfficeCity zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje.


21 Producten

Aflopend sorteren

21 Producten

Aflopend sorteren

Fauteuils informatie

Fauteuils zijn multifunctioneel inzetbaar op kantoor. Waar u de fauteuil ook wil plaatsen, de fauteuil zal sowieso zorgen voor ontspannen zitcomfort. De fauteuils van OfficeCity zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Hierdoor zijn ze perfect inzetbaar in de volgende ruimtes:


Fauteuils bij de receptie

Ontvang uw gasten hartelijk met een mooie receptiebalie en comfortabele fauteuils. Een goed ontworpen receptie en een fijne wachtruimte zorgen voor een positieve eerste indruk van uw bedrijf. De fauteuils bieden niet alleen een comfortabele zitplaats voor bezoekers, maar stralen ook professionaliteit en gastvrijheid uit.


Fauteuils voor uw directiekantoor

Praat met zakenpartners of collega’s in comfortabele fauteuils op uw kantoor. Het directiekantoor is de ruimte waar belangrijke beslissingen worden genomen en waar zakelijke relaties worden onderhouden. Daarom is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige fauteuils die niet alleen een luxe uitstraling hebben, maar ook een hoge mate van comfort.


Fauteuil in uw thuiskantoor

Even loskomen van uw bureau. Neem plaats in uw luxe fauteuil voor een korte pauze. Een fauteuil in uw thuiskantoor biedt niet alleen een comfortabele plek om uit te rusten, het zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.


Ontspannen scrummen in de breakout room

Heeft u een informele meeting? Zet dan een aantal fauteuils, banken en barkrukken in een ruimte en scrum er op los. Door fauteuils toe te voegen aan de breakout room creëert u een ontspannen en comfortabele omgeving waar teamleden zich vrij voelen om ideeën uit te wisselen en samen te werken. Kies voor veelzijdige fauteuils die gemakkelijk kunnen worden verplaatst en aangepast aan de behoeften van verschillende groepsgroottes en activiteiten.


Comfortabel vergaderen in een fauteuil

Vergaderstoelen die zo comfortabel zijn dat ze vergaderfauteuils worden genoemd. Vergaderfauteuils bieden het comfort van een fauteuil met de functionaliteit van een vergaderstoel, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige vergadersessies.


Opladen in een fauteuils in de kantine

De kantine is een plek waar medewerkers samenkomen om te ontspannen, bij te praten en op te laden voor de rest van de dag. Comfortabele fauteuils in de kantine bieden een welkome afwisseling van de werkplek en maken het mogelijk voor medewerkers om echt te ontspannen tijdens hun pauze. Kies voor fauteuils met duurzame en gemakkelijk te reinigen stoffen, zodat ze bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en gemakkelijk schoon te houden zijn in een drukke kantineomgeving.


Fauteuil kopen in Haarlem of online

Heeft een fauteuil voor uw kantoor gezien en wilt u deze nog even uitproberen? Enkele fauteuils hebben wij in onze showroom staan. Neem contact op voor een afspraak in onze showroom.
Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.