Schuifdeurkasten

Met een schuifdeurkast bespaart u veel ruimte. U hoeft geen rekening te houden met openslaande deuren. Daarom is een schuifdeurkast, net als de roldeurkast ideaal voor kleine ruimtes. Bekijk hieronder onze collectie schuifdeurkasten. Heeft u meer kasten nodig? Neem dan contact op voor een offerte.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Schuideurkast voor op kantoor

Met een schuifdeurkast bespaart u ruimte omdat u geen last heeft van deuren die naar buiten toe openslaan. Zo kunt u elke centimeter van uw kantoor optimaal benutten en kunt u uw kantoor zo praktisch mogelijk indelen. De schuifdeurkasten kunnen in open kantoorruimtes bijvoorbeeld ook gebruikt worden om ruimtes van elkaar te scheiden.


Akoestische schuifdeurkasten

Werkt u in een kantooromgeving waar stilte belangrijk is? Dan kunt u overwegen om voor een akoestische schuifdeurkast te kiezen. Dit type kast sluit geruisloos door het soft closing systeem. Bovendien zijn de schuifdeurkasten gevuld met akoestisch materiaal, waardoor omgevingsgeluiden gedempt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld open kantoorruimtes waar over het algemeen veel omgevingsgeluiden zijn.


Schuifdeurkast in verschillende maten

De schuifdeurkasten in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo kunt u uw kantoor op de meest praktische manier indelen. Een lage kast is bijvoorbeeld prima als dressoir te gebruiken, waardoor u ook de ruimte op de kast kunt benutten.


Afsluitbare schuifdeurkasten

De meeste schuifdeurkasten in ons assortiment zijn af te sluiten met een slot, waardoor u belangrijke documenten en persoonlijke spullen veilig kunt opbergen voordat u aan het eind van de dag het kantoor verlaat.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.