Directiebureaus

Een directiebureau geeft uw kantoorruimte een stijlvolle uitstraling. De bureaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit en hebben een hoogwaardige afwerking. De unieke uitstraling zorgt voor de juiste sfeer in uw ruimte. De bladen zijn afgewerkt met een melamine toplaag zodat deze krasvast, antispiegelend en bovendien gemakkelijk zijn schoon te maken zijn.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Directiebureau kopen

Een sterke en zelfverzekerde uitstraling met een directiebureau

Van alle verschillende bureausoorten is het directiebureau vaak het grootste. Dankzij de afmeting bepaalt deze direct de uitstraling van een ruimte. Afhankelijk van de grootte van uw directiekamer zijn de bureaus ook uit te breiden met een aanbouwblad of aanbouw ladeblok. Op deze manier heeft u extra veel werkruimte en/of opbergruimte. Al onze directiebureaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. U heeft de keuze uit bureaus voorzien van een vaste hoogte of bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. We leveren zelfs directiebureaus waaraan zowel zittend als standaard gewerkt kan worden. U kunt de hoogte van uw bureaustoel aanpassen aan de hoogte van het bureaublad om een ergonomisch werkhouding aan te nemen.

Directiemeubilair

Met bijpassende kasten, ladenblokken en tafels uit dezelfde serie als de directiebureaus kunt u uw gehele kantoorinterieur op elkaar afstemmen. Ook hebben wij een mooi aanbod aan directiestoelen. De directiebureaus worden in delen bij u afgeleverd, tenzij anders staat aangegeven. Optioneel kan onze montagedienst het bureau voor u op locatie monteren. Bezoek onze showroom in Haarlem om de kwaliteit te ervaren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.