Directiestoelen

Onderstaande directiestoelen zijn goede stoelen om goed in te kunnen werken. De stoelen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. Een goede directiestoel zorgt voor een goede zithouding en voorkomt lichamelijke klachten. Daarnaast zorgt een goede zithouding voor een hogere arbeidsproductiviteit dan wanneer u geen goede zithouding heeft.

10 Producten

Aflopend sorteren

10 Producten

Aflopend sorteren

Directiestoelen informatie

Design directiestoelen met hoog comfort

Speciaal voor de directie hebben wij mooie directiestoelen en managerstoelen in ons assortiment. Bij de stoelen is het accent gelegd op vormgeving en design waarbij het zitcomfort niet wordt vergeten. Een directiestoel en/of managerstoel is geschikt om enkele uren per dag te gebruiken. Indien u de gehele dag van uw stoel gebruikt maakt, raden wij een ergonomische bureaustoel aan of in ieder geval een directiestoel met voldoende instelmogelijkheden. Indien u bijvoorbeeld de gehele dag op de stoel is, is het belangrijk om naast de zithoogte, ook de zitdiepte te kunnen verstellen. Daarnaast zijn verstelbare armleuningen belangrijk om de juiste zithouding aan te nemen aan het bureau of tafel. Wij bieden uitvoeringen aan gemaakt van stof, kunstleder of echt leder. Van luxe designstoelen tot een tijdloos model, wij bieden ze aan voor een zeer scherpe prijs.

Showroom directiestoelen

In onze showroom in Haarlem hebben we vele bureaustoelen en directiestoelen staan zodat u deze kunt uitproberen en het zitcomfort kunt ervaren. Zoekt u een specifieke stoel uit ons assortiment? Op de productpagina staat of een stoel in onze showroom uit te proberen is.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.