Glas

Voor een stijlvolle uitstraling kiest u natuurlijk voor een receptiebalie met een glazen blad. Onze glazen receptiebalies zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Glas informatie

Een glazen receptiebalie zorgt gegarandeerd voor een positieve eerste indruk

Een eerste indruk van uw bedrijf is goud waard. Zowel voor de medewerkers als uw bezoekers en/of klanten is het belangrijk om een goede eerste indruk af te geven bij het binnenkomen van uw (kantoor)pand. Een receptiebalie afgewerkt met een glazen blad geeft de ruimte een extra luxe uitstraling. De balies zijn standaard voorzien van werkplekken zodat een receptiemedewerker plaats kan nemen. Afhankelijk van de ruimte waar de balie komt te staan zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Zo hebben we half ronde balies in ons assortiment, maar ook rechte en gold-vormige balies behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig?

Op onze site staat slechts een deel van het totale assortiment dat we kunnen leveren. We kunnen ook balies op maat maken in de door u gewenste opstelling. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice. De balies worden standaard ongemonteerd afgeleverd. Optioneel zijn wij u graag van dienst om een balie gebruiksklaar bij u af te leveren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.