Klaptafels en Statafels

Al onze klaptafels en statafels hebben een stabiele constructie en zijn gemaakt van de beste materialen. De tafels zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik.

6 Producten

Aflopend sorteren

6 Producten

Aflopend sorteren

Klaptafels en Statafels informatie

Ruimtebesparende klaptafels voor een flexibele indeling

Zowel klap- als statafels worden veel gebruikt in kantines en vergaderruimtes. Beide tafels zijn ruimtebesparend en zorgen voor een flexibele indeling van de ruimte. De klaptafels zijn voorzien van een zeer stabiele constructie met daarop een kantelbaar blad. Hiermee kunt u eenvoudig, wanneer u het nodig heeft, extra werkruimte creëren. Wanneer u de ruimte niet meer nodig heeft, klapt u de tafel in en bergt u deze bijvoorbeeld langs de muur op of in opslagruimtes. Optioneel kunt u kiezen voor een klaptafel op wieltjes of voor de mogelijkheid om de tafels te koppelen. De meeste van onze klaptafels zijn van hout en hebben een melamine blad. Melamine is krasvast, reflecteert niet en is makkelijk schoon te houden.

Praktische statafels die breed inzetbaar zijn

De statafels worden dankzij hun bladhoogte vaak ingezet op evenementen of in gezamenlijke ruimtes. Sommige modellen zijn voorzien van een vaste voet en enkele zijn volledig inklapbaar. Al onze statafels zijn voorzien van een melamine blad. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de tafels geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.