Lockers en lockerkasten

Lockers en lockerkasten koopt u met een gerust gevoel bij OfficeCity. Wij zijn al ruim 15 jaar specialist in lockers en andere kantoormeubelen. We bieden bijna alle varianten lockers aan. Van traditionele schoolkluisjes tot houten lockerkasten en van kledinguitgifte lockers tot afsluitbare schoonmaakkasten. De lockers zijn in vele kleuren beschikbaar. Bekijk ons aanbod lockers hieronder of filter eerst uw zoekopdracht. Liever advies van een productspecialist? Neem dan contact met ons op.Producten 1-30 van 97

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 97

Pagina
Aflopend sorteren

Lockers en lockerkasten informatie

Lockers zijn de perfecte oplossing spullen veilig en stijlvol op te bergen! Bij OfficeCity.nl ontdekt u een breed assortiment aan lockers. Of het nu gaat om het opbergen van persoonlijke spullen binnen uw bedrijf, sportclub, onderwijs- of zorginstelling, onze lockerkasten bieden de perfecte oplossing op het gebied van veiligheid, gemak en stijl. Wist u dat er lockers voor laptops en mobilie telefoons bestaan? Wij nemen u graag mee in de wereld van; de locker.

Lockers als garderobekast

Naast kleine lockers zoals onze schoolkluizen bieden wij ook professionele kleding lockers. Door de ventilatiegaten blijft u kleding fris ruiken, zelfs wanneer er natte regenjassen in hangen. Deze lockers worden veel ingezet in garderoberuimtes, bijvoorbeeld bij scholen, zorginstellingen, sportscholen en magazijnen. De Classic Lockers en de Bisley Lockers zijn ook heel tof toe te passen in een trendy interieur.


Uw locker afsluiten met een betrouwbaar slot

Een lockerkast biedt niet alleen opbergruimte, maar ook de nodige veiligheid. Bij OfficeCity.nl hebben we een divers assortiment aan lockerkasten met verschillende typen sloten. Kies uit kasten die afsluitbaar zijn met een sleutel, hangslot, cijfercode of zelfs een RFID-slot voor geavanceerde toegangscontrole met een geprogrammeerd pasje.


Lage lockerkasten zijn heel stijlvol als dressoir

U kunt een locker in verschillende maten aanschaffen van een kubus tot complete kastenwand. Redelijk nieuw zijn de stijlvolle dressoirkasten. Bekijk onze afsluitbare lage lockerkasten.

Welke kleur locker kiest u?

Bij OfficeCity.nl bieden we lockers in een breed scala aan kleuren en materialen, zodat u de perfecte optie kunt vinden die bij uw organisatie past. Van strak en modern tot warm en natuurlijk. Ontdek ons assortiment met trendy kleuren, waaronder wit, zwart, groen en grijs, die naadloos aansluiten bij elke interieurstijl. De lockers zijn verkrijgbaar in metaal en hout.
Lockerkasten Wit
Lockerkasten Zwart
Lockerkasten Groen
Lockerkasten Grijs
Lockerkasten Industrieel


Grote partij lockers nodig voor de inrichting van een nieuw kantoor?

Wij hebben altijd verschillende lockers op voorraad. Onze projectadviseurs helpen u graag met alle vraagstukken om te zorgen dat u niet alleen een verantwoorde, maar ook een stijlvolle en uitnodigende kantoorinrichting realiseert. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u een lockerkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen over garderobekasten of lockerkasten contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod te bekijken in onze work-in-showroom.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.