Wachtbanken

Onze wachtbanken hebben niet enkel een goed zitcomfort, ze geven de ruimte ook nog eens een mooie uitstraling. Een wachtbank is ideaal om te plaatsen in uw wachtruimte, wachtkamer en/of ontvangstruimte om uw gasten op de juiste manier te ontvangen.

7 Producten

Aflopend sorteren

7 Producten

Aflopend sorteren

Wachtbanken informatie

Wachtbanken om gasten mee op te vangen

Een wachtbank is ideaal om te plaatsen in uw wachtruimte, wachtkamer en/of ontvangstruimte. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen en kleuren zodat u uw ruimte zo praktisch en zo stijlvol mogelijk kunt inrichten.

Een wachtbank voor elke behoefte

De wachtbanken hebben niet enkel een goed zitcomfort, ze geven de ruimte ook nog eens een mooie uitstraling. U kunt ook kiezen voor een uitvoering met een tafeltje, zodat u hier tijdschriften op kunt leggen zodat uw bezoekers ook wat te lezen hebben. De banken zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals hout, stof en polypropyleen. In de categorie staat slechts een deel van ons totale assortiment. Indien u op zoek bent naar een 2-zits, 3-zits of andere uitvoering wachtbank die niet in onze categorie staat, neem dan contact op met onze klantenservice.

Praktisch en scherp geprijsd

Door het online kopen van een wachtbank, heeft u niet enkel het gemak van de bezorging, maar bent u ook nog eens verzekerd van de scherpste prijzen. Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde producten, heeft u het recht om binnen 14 dagen de bank te retourneren. Uw wachtkamer is niet compleet zonder een mooie wachtbank. Alle banken worden aangeboden met een standaard korting ten opzichte van de kantoor vakhandel.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.