Zitbanken

Fauteuils, zitbanken en receptiestoelen geschikt voor plaatsing in de ontvangstruimte en / of de receptieruimte. Voor uw klanten is de receptie en/of ontvangstruimte vaak het eerste contact met uw bedrijf. Een stijlvol en praktisch ingerichte ontvangstruimte zorgt dan voor een prettig eerste contact.

22 Producten

Aflopend sorteren

22 Producten

Aflopend sorteren

Zitbanken informatie

Banken en fauteuils voor in kantoor

Om uw wacht- of ontvangstruimte compleet te maken kunt u kiezen voor mooie banken en/of fauteuils. De uitstraling van deze ruimte bepaalt vaak de eerste indruk van uw bedrijf. U kunt kiezen uit verschillende soorten modellen. Zo hebben wij uitvoeringen in kunstleder, stof of echt leder. Maar ook is er keuze uit verschillende mooie kleuren. Op deze manier kunt u de banken en fauteuils aanpassen aan de rest van uw (kantoor)inrichting. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunnen de banken en fauteuils met elkaar worden gecombineerd.

Kantoorruimte

Creëer aparte werk en/of relax plekken door het plaatsen van een fauteuil of zitbank in de kantoorruimte. Het is belangrijk om tijdens de werkdag in beweging te blijven en werkposities af te wisselen. Rust en pauze zijn van belang om geconcentreerd te blijven en de arbeidsproductiviteit op pijl te houden. Deze stoelen en banken zitjes dragen bij aan “activity based working”. Dit houdt in dat voor verschillende momenten van de dag en voor verschillende werkzaamheden aparte plekken aanwezig zijn waar mensen gebruik van kunnen maken.

Comfort gepaard met design

Het zitmeubilair is niet alleen mooi om te zien, maar is ook nog eens voorzien van een zeer aangenaam zitcomfort. Design en comfort gaan op deze manier hand en hand. De stoelen en banken zijn gemaakt om gemakkelijk schoon te houden en te maken. Mocht u meer informatie wensen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen uw kantoorruimte intekenen en voorzien van diverse zitjes.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.