Akoestische meubelen

Het is belangrijk om af en toe te kunnen ontsnappen van een luidruchtige omgeving. Met de moderne en stijlvolle meubelen van Officecity is dit mogelijk. Of u nou in stilte wilt vergaderen, een telefoontje wilt plegen of gewoon even wilt ontspannen; het kan allemaal met onze akoestische meubelen. Door in stilte te werken of in alle rust af en toe te ontspannen, kan de arbeidsproductiviteit worden verhoogd.

17 Producten

Aflopend sorteren

17 Producten

Aflopend sorteren

Akoestische meubelen informatie

Een akoestische meubel om even aan alle hectiek te ontkomen

Naast dat de comfortabele akoestische meubelen van Officecity een moderne en stijlvolle uitstraling hebben, bieden ze ook rust en privacy. Pleeg in alle rust een telefoontje of neem simpelweg even tijd voor uzelf in onze akoestische fauteuil. Wilt u rustig met iemand praten in een luidruchtige ruimte? Dan is een van onze akoestische banken de ideale oplossing. Wilt u zonder afleiding van buitenaf met een groep mensen vergaderen? Dan zijn onze akoestische vergaderhubs waar u naar zoekt. Met onze akoestische meubelen ben u gegarandeerd van een stijlvolle, comfortabele en stille ruimte in een drukke omgeving.

Akoestische meubelen in diverse kleurcombinaties

Om de akoestische meubelen zo eenvoudig mogelijk te combineren met uw interieur, biedt Officecity standaard 6 kleurcombinaties (voor specifieke kleurwensen kan u contact opnemen net onze klantenservice. De binnen- en buitenkant van de akoestische meubelen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Kies de kleurcombinatie die het beste aansluit op de omgeving waar u het akoestische meubel in wilt plaatsen om de ruimte naast een stille plek te bieden, ook een modernere en stijlvollere uitstraling te geven.

Een akoestische meubel voor elke wens

Bent u op zoek naar een specifieke akoestische meubel? Bij Officecity zijn diverse uitvoeringen en afmetingen beschikbaar. Zo heeft u bij de akoestische fauteuil en de akoestische banken de optie voor een lage of hoge rugleuning. Daarnaast kunt u bij de akoestische banken en vergaderhubs kiezen uit verschillende afmetingen waardoor u keuze heeft uit een 2-zits, 2,5-zits en 3-zits. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, Officecity voldoet aan al uw akoestische wensen.

 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.