T-Poot bureaus

Een T-poot bureau is de meest voorkomende bureau uitvoering. De stalen frames zijn voorzien van een bureaublad met een melamine toplaag. Melamine is krasbestendig, anti reflecterend en eenvoudig schoon te maken. Naar wens kunt u kiezen voor een bureau in vaste hoogte of in hoogte verstelbaar.

14 Producten

Aflopend sorteren

14 Producten

Aflopend sorteren

T-Poot bureaus informatie

Bureaus met een T-poot frame

Bureaus voorzien van een stalen frame in een T-vorm. Het houten bureaublad is voorzien van een melamine toplaag. Melamine is een krasvast, anti reflecterend en kleurecht materiaal van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een goede prijs / kwaliteitsverhouding. De bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen wat ze geschikt maakt voor elk interieur. Hiernaast hebben wij veel bijpassend meubilair zodat u een geheel kunt creëren in de kantoorinrichting.


T-poot bureaus in alle afmetingen

U heeft de keuze uit bureaus in vaste hoogte of met een in hoogte verstelbaar frame. Met een verstelbaar frame kunt u de werkhoogte perfect aanpassen aan de persoon, dit volgens de ARBO bureau eisen en NPR normen. De hoogte van een bureau is aan te passen vanaf 62cm t/m 130cm afhankelijk van de uitvoering bureau. Wij hebben alle standaardmaten zoals 120 x 80, 140 x 60, 180 x 60 of 200 x 80 cm. Standaard kan een frame in hoogte worden versteld door middel van een inbussleutel. Ook hebben we bureaus in ons assortiment die met een slinger te verstellen zijn of zelfs elektrisch. Onze bureaus worden in delen bij u afgeleverd tenzij anders staat vermeld. De voorgeboorde gaten in het blad, en een bijgevoegde handleiding, maken de montage eenvoudig uit te voeren. Naast dit standaard frame hebben wij ook een vierpoot, paneelpoot en ringpoot onderstel.


T-poot bureaus in alle kleuren

Onze T-poot bureaus komen in veel kleuren en houtsoorten. We hebben de keuze uit bureaus in zwart, wit, eiken, grijs, walnoot, donker hout, noten en beuken. Een enorme hoeveelheid aan opties voor de kritische klant.


In hoogte verstelbare T-poot bureaus

Veel van onze t-bureaus zijn in hoogste verstelbaar. Waarvan sommige met een slinger en andere bureaus elektrisch in hoogte te verstellen zijn. Ideaal om te gebruiken als zit/sta bureau en de werkdag afwisselend zittend en staand door te brengen. Door middel van een memory venster kan bekeken worden op elke hoogte het bureau staat ingesteld en kunnen zelfs hoogtes worden opgeslagen.


Showroom

We kunnen de bureaubladen in diverse kleuren leveren zoals eiken, beuken, noten, wit, zwart, grijs en vele andere kleuren. Het frame is verkrijgbaar in zwart, wit, zilver of antraciet. In onze showroom laten we u graag de verschillende kleuren zien. Maak de werkplek af met een ergonomische bureaustoel. In onze showroom hebben we vele bureaustoelen staan om uit te proberen.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.