Monitorarmen

Om optimaal gebruik te maken van uw monitor kunt u deze aan een monitorarm hangen. Op deze manier kunt u de monitor op de juiste hoogte plaatsen zodat u rechtdoor naar uw scherm kunt kijken. Daarnaast kunt u het beeldscherm gemakkelijk naar links en rechts draaien. De monitorarmen zijn geschikt voor beeldschermen die aan de achterkant gaatjes hebben (VESA).

29 Producten

Aflopend sorteren

29 Producten

Aflopend sorteren

Monitorarmen informatie

Ergonomisch werken met een monitorarm

Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het zaak om de werkplek hierop in te richten. Uiteraard is hierbij de zithouding van groot belang, maar wellicht even belangrijk is dat u rechtdoor naar uw computer beeldscherm kunt kijken zonder dat u hierbij omhoog of omlaag hoeft te kijken. Door het bevestigen van een monitorarm kan een scherm, of kunnen meerdere beeldschermen gemakkelijk worden opgehangen. Vervolgens kunt u de schermen op de juiste hoogte en draaihoek instellen. De beeldschermarmen zijn gemakkelijk op elk bureau te monteren door handige bureaublad klemmen. Indien een bureauopstelling voorzien is van een scheidingswand, let er dan op dat de monitorarm hier ook geschikt voor is, de armen kunnen immers niet te ver naar achteren uitsteken.

Hoogte Instelbaar & draaibaar

De oplossing om het beeldscherm op de juiste hoogte krijgen is het plaatsen van een monitorarm. In ons assortiment hebben we diverse uitvoeringen monitorarmen. Zo leveren we ook monitorarmen voorzien van een gasveer, zodat de hoogte en draaihoek zeer eenvoudig is in te stellen. Door op de juiste hoogte naar het beeldscherm te kijken worden klachten als nekpijn en rugpijn voorkomen. Om de arbeidsproductiviteit te verbeteren is het aan te raden voor een monitorarm geschikt voor 2 beeldschermen. Het werken op twee beeldschermen werkt zeer prettig en snel.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.