Houten Kasten

Een houten kast is een stijlvolle manier om uw kantoormateriaal in op te bergen. Naast de functionaliteit, door de aanwezige legborden, geven de kasten uw interieur ook veel warmte en uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen wat ze passend maakt voor elke kantoorruimte.

18 Producten

Aflopend sorteren

18 Producten

Aflopend sorteren

Houten Kasten informatie

Houten kasten van hoogwaardige kwaliteit

Onze houten kasten zijn gemaakt hoge kwaliteit melamine, wat zorgt voor een luxe uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende houtkleuren, welke overeenkomen met onze bureaus en dressoirkasten van dezelfde meubellijn. Zo kunt u eenvoudig één geheel creëren in uw (kantoor)inrichting. De kasten zijn voorzien van legborden waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het opbergen van ordners of ander kantoormateriaal. Optioneel kunt u kiezen voor een model met glazen deuren wat een extra luxe uitstraling geeft of kies voor een houten kast in combinatie met staal of HPL.

Levering en montage

Standaard worden de kasten in delen bij u afgeleverd. Dankzij de aanwezige handleiding zijn ze eenvoudig te monteren. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen door onze montagedienst.

Heeft u hulp nodig?

Veel van onze kasten zijn op maat naar uw wens aan te passen. Mocht de gewenste afmeting niet staan vermeld, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.