Kledinglockers

Producten 1-30 van 33

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 33

Pagina
Aflopend sorteren

Kledinglockers informatie

Ziet u ze nog voor u? De lange wand met metalen kluizen op school? Deze kleding lockers zijn weer helemaal van deze tijd. Ze geven ieder interieur een industriële look en bieden tevens een uitstekende bescherming tegen diefstal. De toepassing is eveneens divers. Hoe leuk is het om een slaapkamer te voorzien van lockerkasten voor uw kleding? Bekijk onze bestseller: Kledinglockerkast Basic Plus 3.6

Een kleding lockerkast biedt service en veiligheid voor uw gasten en werknemers

Kledinglockers bieden een veilige en handige oplossing om persoonlijke bezittingen, waaronder kleding, schoenen en accessoires, op te bergen. De diverse toepassingen van kledinglockers zijn:

 • Sportscholen en fitnesscentra:
  In sportscholen en fitnesscentra spelen kledinglockers een cruciale rol. Ze stellen sporters in staat om hun waardevolle spullen veilig op te bergen tijdens hun trainingssessies. Of het nu gaat om het opbergen van kleding tijdens het sporten, het bewaren van persoonlijke bezittingen of het veilig opbergen van sleutels en portemonnees, kledinglockers zorgen voor gemoedsrust en gemak.
 • Zwembaden en recreatiecentra:
  Bij zwembaden en recreatiecentra bieden kledinglockers een uitstekende oplossing voor zwemmers en bezoekers. Ze kunnen hun kleding, waardevolle spullen en handdoeken opbergen terwijl ze genieten van de wateractiviteiten. Dit minimaliseert het risico op diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen en zorgt voor een zorgeloze ervaring.
 • Pretparken en attractieparken:
  Pretparken en attractieparken trekken grote aantallen bezoekers aan. Kledinglockers zijn hier essentieel omdat ze bezoekers de mogelijkheid bieden om hun waardevolle spullen op een veilige plek achter te laten, terwijl ze genieten van de attracties en entertainment. Bezoekers kunnen hun kleding, tassen en andere persoonlijke items opbergen en zich vrij bewegen zonder zich zorgen te maken over hun bezittingen.
 • Winkelcentra en warenhuizen:
  In drukke winkelcentra en warenhuizen kunnen kledinglockers een handige service zijn voor shoppers. Ze kunnen hun aankopen veilig opbergen terwijl ze verder winkelen. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere winkels te bezoeken zonder overvolle tassen mee te dragen, waardoor het winkelplezier wordt vergroot. Ook is het mogelijk een laptoplocker te plaatsen in uw winkel of winkelcentra. In deze locker kunnen gasten hun telefoon en laptop niet alleen veilig opbergen maar ook laden. Ideaal als de batterij weer eens te snel leeg is.
 • Openbare instellingen, zoals bibliotheken:
  Openbare instellingen zoals bibliotheken of gemeenschapscentra kunnen ook profiteren van kledinglockers. Bezoekers kunnen hun jassen, tassen of andere persoonlijke bezittingen veilig opbergen terwijl ze gebruik maken van de faciliteiten of deelnemen aan activiteiten. Dit helpt bij het behouden van een opgeruimde en veilige omgeving voor iedereen.
 • Treinstations, luchthavens en busstations:
  Op drukke vervoersknooppunten bieden kledinglockers reizigers de mogelijkheid om hun bagage en kleding veilig op te bergen terwijl ze wachten op hun vervoer. Dit is vooral handig voor mensen met tussenstops, sightseeing of lange wachttijden, waardoor ze zich vrijer kunnen bewegen zonder hun spullen mee te slepen.
 • Hotels, hostels en pensions:
  In de horecasector zijn kledinglockers een welkome aanvulling op de diensten voor gasten. Reizigers kunnen hun bagage, waardevolle spullen en extra kleding veilig opbergen tijdens hun verblijf. Dit zorgt voor gemak en gemoedsrust, vooral als gasten de stad willen verkennen zonder hun bagage mee te nemen.
 • Werkplekken, zoals fabrieken of ziekenhuizen:
  Op werkplekken zoals fabrieken, ziekenhuizen of andere professionele omgevingen, kunnen kledinglockers worden gebruikt door medewerkers om hun persoonlijke kleding en werkkleding op te bergen. Dit zorgt voor een georganiseerde en nette omgeving, en medewerkers kunnen met een gerust hart hun spullen achterlaten terwijl ze werken.
 • Evenementenlocaties:
  Bij grote evenementen, zoals festivals, concerten of beurzen, spelen kledinglockers een belangrijke rol. Bezoekers kunnen hun jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen veilig opbergen terwijl ze genieten van de festiviteiten. Dit biedt gemoedsrust en maakt het gemakkelijker om te genieten van het evenement zonder zich zorgen te maken over waardevolle spullen.

Kledinglockers met ophangrails en ventilatiegaten

Wat kledinglockers onderscheid van andere lockerkasten is de ophangrails en de ventilatiegaten. Door deze ventilatiegaten wordt een muffe geur in uw kleding voorkomen.


Grote partij lockerkasten voor kleding nodig?

Wij hebben altijd verschillende kledinglockers op voorraad. Neem voor meer informatie of vragen over kledinglockers contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod te bekijken in onze work-in-showroom in Haarlem.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.