Kantinestoelen

Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Producten 1-40 van 48

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 48

Pagina
Aflopend sorteren

Kantinestoelen informatie

Kantinestoelen voor de pauze

Het nemen van een pauze op een werkdag is belangrijk. Indien er geen pauze wordt genomen zal de arbeidsproductiviteit omlaag gaan. Er wordt afgeraden de pauze achter de werkplek door te brengen. Doe dit in een aparte ruimte zoals de kantine.

Functionele en stijlvolle kantinestoelen

De kantine is een plaats van rust. Belangrijk is dat de kantine niet alleen functioneel is ingericht, maar ook stijlvol. Bij de aanschaf van kantinestoelen is het belangrijk dat deze gemakkelijk zijn schoon te maken en goed zitten. De kantinestoelen van Officecity zijn functioneel, stijlvol en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Alle stoelen zijn ideaal te combineren met onze kantinetafels. Indien de stoelen regelmatig opgeruimd moeten worden is het handig om te kiezen voor stapelbare stoelen.

Materiaal

Kies voor een hard plastic kantinestoel, of juist voor een houten stoel. Ook hebben we stoelen in ons assortiment van stof en leer. Het frame is leverbaar in vele kleuren en afwerkingen zoals bijvoorbeeld zwart, grijs en chroom.

Diverse kleuren tegen een scherpe prijs

Een kantinestoel kunt u kiezen in diverse kleuren zoals rood, wit, zwart en blauw. Door het online kopen van de stoelen bent u verzekerd van de laagste prijs. Indien u een bepaalde kleur of uitvoering zoekt die niet in onze webwinkel staat kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze showroom.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01