Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Kantinestoelen informatie

Het nemen van een pauze in een werkdag is belangrijk. Indien er geen pauze wordt genomen gaat de arbeidsproductiviteit omlaag. Zorg ervoor dat de pauze niet wordt genomen achter de werkplek, maar doe dit in een aparte ruimte zoals de kantine.

De kantine is een plaats van rust. Belangrijk is dat de kantine niet alleen functioneel is ingericht, maar ook stijlvol. Bij de aanschaf van kantinestoelen is het belangrijk dat deze gemakkelijk zijn schoon te maken en goed zitten. De kantinestoelen van Officecity zijn functioneel, stijlvol en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Alle stoelen zijn ideaal te combineren met onze kantinetafels.

Een kantinestoel kunt u kiezen in diverse kleuren zoals rood, wit, zwart, blauw en vele andere kleuren. Door het online kopen van de stoelen bent u verzekerd van de laagste prijs. Indien u een bepaalde kleur of uitvoering zoekt die niet in onze webwinkel staat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Kantinestoelen

Onze kantinestoelen beschikken over een goed zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en materialen, van zeer eenvoudig tot design. Alle kantinestoelen zijn perfect te combineren met onze kantinetafels.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren