Garderobebanken voor kleedkamers

De garderobebanken zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Zeer geschikt voor plaatsing in garderoberuimtes, kleedkamers en/of bedrijfsruimtes.

5 Producten

Aflopend sorteren

5 Producten

Aflopend sorteren

Garderobebanken voor kleedkamers informatie

Garderobebanken voor diverse ruimtes

Garderobebanken zijn uitermate geschikt om te plaatsen in garderoberuimtes, kleedkamers of bedrijfsruimtes. Er zijn verschillende combinaties mogelijk: U kunt kiezen voor een schoenenrek om de schoenen netjes op te ruimen of u kunt kiezen voor haken, zodat iedereen zijn of haar jas of kleding op kan hangen. Er zijn speciale banken verkrijgbaar die voor lockers geplaatst kunnen worden om zo de ruimte het beste in te delen. Heeft u geen lockers, maar wilt wel meer banken? Kies dan voor dubbele garderobebanken.

Extra relevante informatie over onze garderobebanken

Al onze banken worden gemaakt van sterk staal en hoge kwaliteit hout (beuken). Dit zorgt ervoor dat u de banken intensief kunt gebruiken. Het hout is afgewerkt met een vernislaag, waardoor de garderobebanken krasbestendig zijn. U kunt natuurlijk altijd verschillende banken met elkaar combineren. Alle banken worden ongemonteerd geleverd.Op zoek naar bijbehorende lockers? Bekijk alle lockers.
Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.