Kunstplanten

Kunstplanten zijn ideaal voor een kantooromgeving. Ze hebben geen onderhoud nodig en zien er echt uit. Veel kunstplanten staan ook bij ons in de showroom zodat u deze kunt bezichtigen.

13 Producten

Aflopend sorteren

13 Producten

Aflopend sorteren

Kunstplanten informatie

Kunstplanten

Kunstplanten zijn ideaal geschikt om te combineren met echte planten. De nepplanten zien er net als echte planten uit en geven een ruimte een warme en groene uitstraling. Plaats de kunstplanten in de kantoorruimte, vergaderruimte en/of kantineruimte.

Het voordeel van de kunstplanten is , dat deze geen onderhoud nodig hebben. De planten hebben geen water of ander middel nodig om de planten in leven te houden. Om een kantoorruimte alleen maar in te richten met echte planten kost veel tijd wat betreft onderhoud. Voor de gezondheid is het uiteraard wel aan te raden om echte planten te plaatsen. Levende planten op de werkplek dragen niet enkel bij aan de gezelligheid en het groene karakter van een ruimte maar hebben ook de eigenschap om warmte tegen te gaan, het verminderen van stress en het verbeteren van de akoestiek. Voorbeelden van goede kantoorplanten zijn Chrysalidocarpus, Chamaedora en de vaantjesplant. Deze planten dragen bij aan een goed klimaat in de kantoorruimte.

Meer creativiteit en arbeidsproductiviteit

Planten geven een ruimte een aantrekkelijk en groen karakter. De natuur heeft een positief effect op de creativiteit en de gemoedstoestand van medewerkers. Een combinatie van echte planten en kunstplanten is dus zeker aan te raden in een kantoorinrichting. De kantoorinrichting is van invloed op de arbeidsproductiviteit van de medewerkers.

Showroom

In onze showroom hebben we veel kunstplanten staan zodat u kunt zien dat de planten er als echt uitzien. De planten worden geleverd inclusief een plantenbak en een toplaag van korrels zodat het bijna niet van echt te onderscheiden is.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.