Vergadertafels

De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Deze uitvoeringen zijn in vele afmetingen en kleuren te leveren, zodat de vergadertafel past in uw kantooromgeving.Producten 1-30 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 55

Pagina
Aflopend sorteren

Vergadertafel kopen

Bij het kopen van een vergadertafel is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de tafel in komt te staan. Qua afmeting moet er voldoende ruimte zijn om langs de tafel te lopen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan met hoeveel personen er aan de tafel gezeten dient te worden. Wilt u een vergadertafel voor 8 personen, 10 personen of voldoet enkel een grote vergadertafel geschikt voor meer dan 12 personen.


Ronde, ovale en rechthoekige vergadertafels

Om uit te rekenen hoeveel vergaderstoelen er aan de tafel passen kan worden gerekend met een breedte van 70cm per stoel. De vorm van een tafel kan bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden voor een vergadertafel die ovaal van vorm is, maar ook een recht, vierkant en rond behoort tot de mogelijkheden. Bij een ovale of ronde tafel is het gemakkelijker om tijdens een vergadering elkaar aan te kijken, terwijl een rechte tafel vaak praktischer in een ruimte geplaatst kan worden.


Verschillende afmetingen

Voor elke ruimte kunnen wij een passende vergadertafel leveren. Daarnaast kunt u kiezen tussen een tafel met een vaste hoogte, of een tafel met een in hoogte verstelbaar frame. Voor korte vergaderingen hebben we ook sta vergadertafels in ons assortiment. Om zeker te weten of een vergadertafel ook in uw vergaderruimte past kunnen wij deze altijd intekenen zodat u een 3D beeld heeft van uw ruimte voorzien van een nieuwe vergadertafel.


Kleuren

Een vergadertafel springt vaak direct in het oog en geeft een ruimte een bepalende sfeer. Het is daarom van belang om goed na te denken over de kleur van een tafel. Kies voor een witte vergadertafel om rust te creëren of kies voor een houten vergadertafel om warmte te creëren en een huiselijke sfeer te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale uitstraling van de tafel en breng met de vergaderstoelen kleur aan het geheel.


Direct leverbare vergadertafels

Ons assortiment bestaat uit stijlvolle en goedkope houten vergadertafels die direct uit voorraad zijn te leveren. De meeste tafels zijn eenvoudig te monteren door middel van een bijgeleverde handleiding. Onze montagedienst kan de tafel ook op locatie monteren.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.