Ergonomische bureaustoelen

Goede bureaustoelen zijn onmisbaar op de werkvloer. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede actieve zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen worden. Bij Officecity hebben we een ruim aanbod aan bureaustoelen die u compleet op uw persoonlijke voorkeuren kunt afstellen. Hulp nodig? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Haarlem.


Producten 1-30 van 70

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 70

Pagina
Aflopend sorteren

Bureaustoelen voor kantoor koopt u bij OfficeCity

Al ruim 15 jaar ik OfficeCity specialist in kantoormeubelen. Wat begon als een specialist in bureaus, bureaustoelen en kasten is uitgegroeid tot een succesvolle webshop met showroom en een gespecialiseerde afdeling voor het interieuradvies en projectinrichting.


Wat is een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel is een stoel die instelbaar is om precies de juiste hoeveelheid ondersteuning te geven aan het lichaam. De juiste instelling bevordert een actieve werkhouding. Hiermee kunnen lichamelijke klachten voorkomen worden, zeker wanneer u een ergonomische bureaustoel combineert met een zit sta bureau. Er is geen instelling die voor iedereen dezelfde ondersteuning biedt. Persoonlijk advies is daarom belangrijk. Wij adviseren u graag.


Ergonomisch en comfortabel zitten

Ieder lichaam is anders en heeft andere vormen van ondersteuning nodig. De verstelbare bureaustoelen in onze webshop zijn op verschillende manieren aan te passen zoals de zitting, de lendensteun en armsteunen. Ook zijn er bureaustoelen die niet alleen naar voor en naar achter kantelen, maar ook schuin naar achter. De rugleuning beweegt volledig met de rug mee.


Welke bureaustoel bij rugklachten?

Wanneer u last heeft van rugklachten is een juiste zithouding en een goede ondersteuning erg belangrijk. U kunt hier alles over lezen in het artikel “beste bureaustoel bij rug- en nekklachten”. Hier leest u ook wat een goede zithouding is.


Een bureaustoel uitzoeken voor uw medewerkers

OfficeCity is een bekende naam binnen kantoorinrichting. Wij leveren grote partijen bureaustoelen aan bedrijven. Een veelgestelde vraag is: welke stoel is het meest geschikt is voor alle medewerkers? Vaak neemt de bedrijfseigenaar of facility manager een aantal mensen mee om een selectie stoelen uit te proberen. Zodra er een stoel is gekozen en de bureaustoelen zijn geleverd kan een medewerker van Office City bij u op kantoor langskomen voor ergonomisch advies en het instellen van de bureaustoelen. Afhankelijk van de hoeveelheid stoelen gebeurt dit persoonlijk of in kleine workshops. Bent u verantwoordelijk voor het inkopen van een bureaustoel? Neem dan contact met ons op voor advies. Advies over het inkopen van bureaustoelen.


Een bureaustoel uitkiezen voor uzelf

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem om enkele bureaustoelen uit te proberen. Maak vooraf een afspraak zodat er een collega tijd heeft om alle functies van de stoelen uit te leggen. Niet alle stoelen hebben wij in onze showroom staan, ook daarom raden wij u aan eerst contact op te nemen.


Bureaustoel naar wens samen te stellen

De uitstraling van uw kantoor is een belangrijk aspect voor uw klanten en uw personeel. Bureaustoelen hoeven niet meer traditioneel zwart te zijn, al kan dat natuurlijk wel heel chique zijn. OfficeCity heeft een ruime keuze in stijlvolle bureaustoelen. Sommige bureaustoelen zijn te personaliseren qua stofkeuze en kleur. Vraag naar de mogelijkheden bij onze productspecialisten. Bent u op zoek naar een luxe bureaustoel? Bekijk dan eerst onze tips.


Gewicht en lengte

De meeste bureaustoelen die u in onze webshop kunt kopen zijn geschikt voor mensen tot ca. 120 kg. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar uw lengte. Sommige stoelen zijn minder geschikt voor kleine of lange mensen. Het is daarom altijd raadzaam om goed ergonomisch advies in te winnen bij een productspecialist. U kunt een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom.


Bureaustoel met netbespanning

De keuze voor netbespanning is heel persoonlijk. De stof voelt luchtig aan doordat de rugleuning is voor zien van een sterke, maar dunne stof met gaatjes. Zeker in de zomer vinden veel mensen dit prettig. Houd er wel rekening mee dat de rugleuning een beetje doorzichtig is. Sommige mensen kiezen daarom liever voor een gestoffeerde stoel.


Bureaustoelen met NPR en NEN normering

De bureaustoelen in ons assortiment voldoen aan de ARBO EN 1335 norm en zijn dus ARBO goedgekeurd. Daarnaast hebben we ook stoelen in het assortiment die voldoen aan de NPR 1813 norm. Een ARBO en NPR goedgekeurde stoel zijn voorzien van voldoende instelmogelijkheden om ergonomisch verantwoord en gezond te kunnen werken. Zorg naast een goede bureaustoel ook voor een hoogte instelbaar bureau, zodat de hoogte van de armleuningen aangepast kunnen worden aan de hoogte van het bureau. De armen kunnen dan rustig op de armleuningen en het bureaublad rusten. Werk bij voorkeur aan een zit sta bureau zodat gemakkelijk afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden.


Populaire bureaustoel merken

Wij werken onder meer samen met de volgende leveranciers:

  • Interstuhl: Een merk dat door veel klanten gewaardeerd wordt is Interstuhl. Al meer dan 60 jaar ontwikkelt dit familiebedrijf bureaustoelen voor de werkplek. Momenteel is Interstuhl één van de grootste stoelen fabrikanten van Europa. Kwaliteit uit Duitsland en zij geven dan ook 10 jaar garantie op de Interstuhl bureaustoelen.
  • Dauphin: Een ander merk uit Duitsland is Dauphin. Met Interstuhl één van de grootste stoelen fabrikanten uit Europa. Hoge kwaliteitsstoelen met een mooi design. Zij zorgen met hun stoelen voor een goede ergonomische ondersteuning.
  • Köhl: Köhl is een fabrikant uit Duitsland. Zij fabriceren goede ergonomische bureaustoelen en een uniek kenmerk is dat zij de Köhl Airseat hebben uitgevonden. Een zitting die gevuld is met lucht en met een knop aan de zijkant bepaalt u hoeveel lucht er achterblijft in het zitkussen. Door een ergonomische bureaustoel met airseat te kopen maakt u bewegingen waardoor de onderliggende rugspieren worden getraind.

Hoelang gaat een bureaustoel mee?

De bureaustoelen in ons assortiment zijn van gerenommeerde merken en duurzaam gebouwd. Afhankelijk van het gebruik kunnen ze zo’n 5 tot 7 jaar meegaan. Om de levensduur van de bureaustoel te verlengen, heeft Interstuhl het ontzorgingspakket in het leven geroepen. Bij grotere aantallen stoelen voor uw kantoor, is het mogelijk dit pakket aan te schaffen. Wanneer u kiest voor dit pakket, komen wij in het derde en achtste levensjaar langs voor onderhoud, schoonmaak en een korte zitinstructie waardoor de levensduur van de stoel verlengd wordt.


Ergonomische bureaustoel kopen

Een goede bureaustoel blijft een persoonlijke aankoop en het is dan ook belangrijk dat de stoel voldoet aan uw wensen. Wij adviseren u natuurlijk graag over welke bureaustoel het beste aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen over de verschillende materialen en/of instelmogelijkheden of wilt u een bureaustoel kopen? Neem voor meer informatie of vragen over ergonomische bureaustoelen contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om op afspraak een gedeelte van ons aanbod stoelen te bekijken in onze showroom. We laten u dan graag de diverse mogelijkheden zien van de stoelen die we hebben staan.


Bureaustoel kopen in Haarlem

OfficeCity heeft een groot aanbod ergonomische bureaustoelen online staan. Weet u precies wat u nodig heeft, dan kunt u hier eenvoudig uw bureaustoel bestellen. OfficeCity vindt persoonlijk advies en ergonomie erg belangrijk. Daarom nodigen we u bij voorkeur uit in onze showroom in Haarlem. Maak wel even een afspraak, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u hebben. Een bureaustoel uitkiezen vergt best even wat tijd omdat geen stoel hetzelfde is. Daarnaast zijn niet alle bureaustoelen die online te koop zijn ook aanwezig in onze showroom.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, maar bent u niet in de gelegenheid om naar Haarlem te komen? Bel gerust! Onze product specialisten- en stylisten hebben diverse cursussen over ergonomie met succes afgerond. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag.Lees meer over bureaustoelen:

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.