Verstelbaar bureau

Bent u op zoek naar het perfecte verstelbare bureau dat aansluit bij uw behoeften en stijl? Bij OfficeCity bent u aan het juiste adres! Als dé specialist in kantoormeubelen, bieden we een ruim assortiment aan hoogwaardige verstelbare bureaus tegen scherpe prijzen.

Producten 1-30 van 41

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 41

Pagina
Aflopend sorteren

Verstelbaar bureau informatie

Een verstelbaar bureau is ontworpen om uw comfort te bieden. Door de verstelmogelijkheden van het bureau kunt u op een ergonomische wijze werken. We horen vaak dat onze klanten zich fitter voelen aan het einde van de dag ten opzichte van hun vorige bureau. Ook ervaren zij minder last van rugklachten. Zeker als u dit ook combineert met een ergonomische bureaustoel die op uw lichaam is afgesteld. Het beste voor uw lichaam is zorgen voor een goede afwisseling van uw werkhouding. Wissel uw stoel af met een ergonomische kruk, ga een half uur staand werken en verlaat af en toe uw werkplek om een rondje te lopen. Test het gewoons eens een weekje uit. We horen graag hoe u dit ervaren heeft.

Wat zijn de voordelen van een verstelbaar bureau?

Een verstelbaar bureau heeft dus vele voordelen en is daarmee een waardevolle investering voor u en uw medewerkers. De voordelen van een verstelbaar bureau:

  • Ergonomie: Een verstelbaar bureau stelt uw medewerkers in staat om de hoogte aan te passen aan de juiste ergonomische positie. Hierdoor kan de werkplek worden aangepast aan de individuele lichaamslengte en zithoogte, wat kan helpen om vermoeidheid, pijn in de rug, nek en schouders te verminderen en een comfortabelere werkhouding te bevorderen.
  • Afwisseling van houding: Door te kunnen schakelen tussen zitten en staan tijdens het werken, biedt een verstelbaar bureau de mogelijkheid om de houding regelmatig af te wisselen. Dit kan de bloedcirculatie verbeteren, spierbelasting verminderen en de energie en concentratie verhogen gedurende de werkdag.
  • Productiviteit: Een ergonomische werkplek, zoals een verstelbaar bureau, kan de productiviteit en prestaties bevorderen. Door een comfortabele en gezonde werkomgeving te bieden, kan uw medewerker zich beter concentreren en effectiever werken.
  • Gezondheid: Langdurig zitten kan negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals een verhoogd risico op gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes en hartziekten. Met een verstelbaar zit-sta bureau kunnen uw medewerkers actief staand werken, wat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.
  • Delen van werkplek: Verstelbare bureaus kunnen ideaal zijn voor gedeelde werkplekken, omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van verschillende medewerkers.

Of u nu behoefte heeft aan een in hoogte verstelbaar bureau voor een gezondere werkhouding of een zit-sta bureau zoekt voor een fijne afwisseling tussen zittend en staand werken bij OfficeCity bent u op het juiste adres. We hebben voldoende keuze om aan uw wensen te voldoen. Twijfelt u nog? Geen punt, komt langs en ervaar onze bureaus zelf. Maak wel even van te voren een afspraak omdat we niet alle producten in onze showroom hebben staan. Daarnaast willen we u graag adviseren en we willen dan wel genoeg tijd voor u inplannen hiervoor. De koffie staat in ieder geval al voor u klaar.


Verstelbaar bureau kopen bij OfficeCity

Bij OfficeCity geloven we in persoonlijke service. Daarom heeft u bij ons een vast contactpersoon die u met raad en daad bijstaat. Naast telefonische ondersteuning bent u ook altijd welkom in onze showroom in Haarlem! Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van het ideale verstelbare bureau voor uw kantoorruimte. Wacht niet langer, geef de productiviteit en welzijn van uw collega’s een boost met een verstelbaar bureau van OfficeCity!Meer lezen over bureaus:

Wat is de ideale bureauhoogte?
Wat is de ideale sta hoogte bij een sta zit bureau?
Europese norm voor ergonomie: EN 527 

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.