Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in een productieomgeving. De modellen zijn stevig en stabiel maar geven u ook de maximale bewegingsvrijheid. Naast de vele instellingen zijn de stoelen eenvoudig schoon te maken en bieden zij een uitstekende ondersteuning tijdens de werkzaamheden.

28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Werkstoelen informatie

Diverse werkstoelen

Werkstoelen zijn ideaal geschikt voor gebruik door productiemedewerkers, mensen in een laboratorium of garage. Ook kunnen de werkstoelen gebruikt worden voor lopende band werk of voor werk in een magazijn of werkplaats.

Onze werkstoelen voldoen aan de gewenste eisen

De stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor een werkomgeving, zijn gemakkelijk schoon te maken en zitten comfortabel. Werkstoelen besteld u eenvoudig en goedkoop online bij Officecity. Alle stoelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en zijn geschikt voor de diverse eisen die gesteld worden aan werkstoelen. Indien u geïnteresseerd bent in grote aantallen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen bijvoorbeeld een proefstoel toesturen of we kunnen een vertegenwoordiger langs sturen om u te informeren over de diverse werkstoelen.

Copyright ┬ę 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01