Werkstoelen

Werkstoelen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in een productieomgeving. De modellen zijn stevig en stabiel maar geven u ook de maximale bewegingsvrijheid. Naast de vele instellingen zijn de stoelen eenvoudig schoon te maken en bieden zij een uitstekende ondersteuning tijdens de werkzaamheden.

28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Werkstoelen informatie

Werkstoelen worden o.a. gebruikt in productiehallen, verwerkingsbedrijven, laboratoria en garages.

Werkstoelen voor laboratoria en industrie

De werkstoelen zijn speciaal ontwikkeld voor een industriële en klinische werkomgeving. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn volledig instelbaar om ergonomisch en comfortabel te werken. Ze bieden de grootst mogelijke bewegings- en werkruimte en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een lange duurzaamheid te garanderen, zelfs wanneer de werkstoelen intensief gebruik worden.


Werkstoelen kopen bij OfficeCity

Werkstoelen bestelt u eenvoudig online bij OfficeCity. Alle werkstoelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en zijn geschikt voor de diverse eisen die gesteld worden aan werkstoelen. OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van werkstoelen. Onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 9,4. Ervaar het zelf in onze Showroom in Haarlem (op afspraak).

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.