Houten stoelen

Onze houten stoelen zijn uitermate geschikt voor vergader- en/of conferentiezalen, kerken en natuurlijk kantineruimtes. Het merendeel van de stoelen is met koppeling verkrijgbaar. Hiernaast kunt u de stoel naar wens aankleden met bijvoorbeeld armleuningen, gestoffeerde zitting of bijbelvakje.

4 Producten

Aflopend sorteren

4 Producten

Aflopend sorteren

Houten stoelen informatie

Houten stoelen voor verschillende ruimtes

Onze houten stoelen zijn stapelbaar, van hoge kwaliteit, eenvoudig schoon te maken en de meeste zijn ook koppelbaar. Dit maakt ze geschikt voor allerlei zalen, kerken en kantineruimtes. We hebben meerdere keuzes qua koppelingen, onder andere: Een stripkoppeling, haak en oog koppeling en een kunststof koppeling. Per gemeente is het verschillend welke koppeling, brandweer goedgekeurd is. Indien dit van belang is, adviseren we u dit eerst op te vragen.

Goed zitcomfort en diverse optiemogelijkheden

Alle houten stoelen beschikken over een goed zitcomfort. Optioneel kunt u sommige modellen voorzien van gestoffeerde bekleding, zowel rug- als zitting. Bij grotere aanvragen is het altijd mogelijk om een proefmodel bij ons op te vragen, zodat u deze kunt uitproberen. Onze klantenservice kunt u hier eventueel advies over geven.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.