Metalen lockerkasten

Een metalen lockerkast is de klassieker onder de kasten voor scholen, horeca, sport en evenementenlocaties. Wie kent ze niet? Van traditionele schoolkluisjes tot hypermoderne lockerkasten met code. Als specialist in kantoormeubelen hebben wij vanzelfsprekend een groot assortiment metalen lockerkasten in ons assortiment. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Wij kennen al 15 jaar de weg in het meubellandschap en kunnen samen met u op zoek gaan naar de perfecte lockerkast voor uw ruimte.

Producten 1-30 van 82

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 82

Pagina
Aflopend sorteren

Metalen lockerkasten informatie

De meeste lockers zijn van metaal al hebben we ook een selectie houten lockers.

Metalen lockerkasten die tegen een stootje kunnen

Er wordt vaak gevraagd of wij ook "hufterproof kluisjes" verkopen. Onze metalen lockers voldoen bijna allemaal aan deze eis, zeker onze collectie schoolkluisjes. Naast gebruik op scholen worden onze metalen kluizen ook veel geplaatst in garderoberuimtes, zoals bij fabrieken en ziekenhuizen.


Metalen lockers kopen bij OfficeCity

OfficeCity is al meer dan 15 jaar dé leverancier van lockers en andere kantoormeubelen en is een begrip in Haarlem en omstreken. Onze productspecialisten en stylisten worden jaarlijks getraind op ergonomisch werken, productkennis, trends en duurzaamheid. Wij zijn gespecialiseerd in het opleveren van kantoorprojecten.
Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.