Archiefkasten

Bent u op zoek naar een archiefkast waar u al uw administratie in kwijt kan? Uw klantdossiers in kan bewaren of uw tekeningen in kan opbergen? Brandwerend of met slot? Misschien zelfs een archiefkast in de kleuren van uw eigen huisstijl? Er is heel veel mogelijk, laat ons weten wat u zoekt en wij gaan met u op zoek naar de perfecte archiefkast passend bij uw vraag. Bekijk hieronder onze selectie archiefkasten of neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor uw project.


Producten 1-30 van 107

Pagina
Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 107

Pagina
Aflopend sorteren

Archiefkast nodig voor uw kantoor of de thuiswerkplek?

Ons aanbod bevat een breed assortiment archiefkasten om uw kantoorbenodigdheden, ordners en belangrijke documenten veilig in op te bergen. De meeste archiefkasten beschikken over een slot. Bekijk alle archiefkasten met slot.


Archiefkasten van staal

Onze metalen archiefkasten zijn gemaakt vaan hoogwaardig staal met een minimale dikte van 0.7mm. De kasten zijn hierdoor stevig en uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Populaire stalen archiefkasten zijn de roldeurkasten, draaideurkasten & hangmappenkasten.

Veel van de archiefkasten worden gebruiksklaar afgeleverd waardoor u ze niet meer in elkaar hoeft te zetten.


Soorten archiefkasten

We bieden een ruim aanbod archiefkasten. Veel van de archiefkasten zijn naar wens aan te passen, denk aan het type onderstel, de kleur, het materiaal en uiteraard het formaat. De meest populaire kleur voor een archiefkast blijft toch wel de archiefkast zwart. Ook zien we de stijlvolle schuifdeurkast steeds meer in populariteit toenemen. Doordat deze kasten geen openslaande deuren hebben, zijn schuifdeurkasten ideaal voor kleinere ruimtes. Hulp nodig bij de keuze uit de diverse soorten kasten? Neem dan contact op met onze klantenservice.


De metalen archiefkast is een veel verkocht product. Naast de stalen archiefkast, hebben we ook kasten van hout. Deze kunnen geplaatst worden naast een vergadertafel in een vergaderruimte of vlak bij bureaus met dezelfde houtlook. Dit geeft een ruimte een stijlvolle en warme uitstraling. Tevens hebben we brandwerende archiefkasten.


Groot aanbod archiefkasten

Er is veel keuze voor het archiveren en opbergen van uw documenten, zoals ons ruime aanbod dossierkasten. Bekijk ons aanbod op onze site en bestel uw kast online.

Ook bent u altijd welkom in onze showroom om de kwaliteit van onze archiefkasten te bekijken. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste kast voor uw kantoorinrichting. Ook beschikken wij over vele kleurstalen en accessoires, zodat we altijd een goed beeld kunnen geven van de door u gewenste uitvoering. Bel even voor een afspraak en om te controleren of we uw gewenste archiefkast in de showroom hebben staan.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.