Archiefkasten

Producten 1-40 van 176

Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 176

Aflopend sorteren

Archiefkasten kopen

Bent u op zoek naar een goedkope archiefkast die ideaal is voor kantoor of de thuiswerkplek? Ons aanbod beschikt over diverse kantoorkasten om kantoor benodigdheden, ordners en belangrijke documenten veilig in op te bergen. Om uw werkruimte mooi in te richten, zijn onze kantoorkasten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.


Stalen archiefkasten

Onze kasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een minimale dikte van 0.7mm. De kasten zijn hierdoor stevig en uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Populaire stalen archiefkasten zijn de roldeurkasten, draaideurkasten & hangmappenkasten.

Deze kasten worden vaak ingezet in de kantoorruimte en worden gecombineerd om te voldoen aan de archiveer behoefte op kantoor. De meeste van onze witte en zwarte kantoorkasten worden gebruiksklaar geleverd. U kunt deze na levering direct in gebruik nemen.


Soorten archiefkasten

We bieden een ruim aanbod kasten in meerdere afmetingen en kleuren. Kleine kasten om naast een bureau te plaatsen of wat kleine bureau accessoires in op te bergen. De hoge archiefkast is meer geschikt om ordners in op te bergen. We hebben veel mogelijkheden. Onze kasten kunnen in veel kleuren geleverd worden. Hulp nodig bij de keuze uit de diverse soorten kasten? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Materialen

De metalen archiefkast is een veel verkocht product. Naast de stalen archiefkast, hebben we ook kasten van hout. Deze kunnen geplaatst worden naast een vergadertafel in een vergaderruimte of vlak bij bureaus met dezelfde houtlook. Dit geeft een ruimte een stijlvolle en warme uitstraling. Tevens hebben we brandwerende kantoorkasten voor de klant die zijn of haar waarde documenten veilig wil bewaren.


Groot aanbod archiefkasten

De keuze is enorm in ons aanbod: archiefkasten met slot, met een roldeur, met een schuifdeur, dossierkasten met 2/3/4 lades, met hangmappen of verrijdbare ladeblokken. Er is veel keuze voor het archiveren en opbergen van uw documenten. Bekijk ons aanbod op onze site en bestel uw kast online.

Showroom kasten bij OfficeCity

U bent altijd welkom in onze showroom om de kwaliteit van onze archiefkasten te bekijken. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste kast voor uw inrichting. Ook beschikken wij over vele kleurstalen en accessoires, zodat we altijd een goed beeld kunnen geven van de door u gewenste uitvoering.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01