Archiefkasten

Producten 1-40 van 173

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Producten 1-40 van 173

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Archiefkasten & kantoorkasten

Bent u op zoek naar een goedkope archiefkast die ideaal is voor kantoor of de thuiswerkplek, om kantoorbenodigdheden, ordners, kantoorartikelen en andere materiaal in op te bergen? In ons assortiment hebben we diverse uitvoeringen archiefkasten en kantoorkasten zodat elke ruimte zo praktisch en stijlvol mogelijk ingericht kan worden.


Zwarte en witte archiefkasten

Onze zwarte en witte kasten zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal met een minimale dikte van 0.7mm. De kasten zijn hierdoor stevig en uiterst geschikt voor dagelijks gebruik. Veelgebruikte zwarte en witte kasten zijn de roldeurkasten, draaideurkasten & hangmappenkasten. Deze kasten worden vaak ingezet in de kantoorruimte en worden gecombineerd om te voldoen aan de archiveerbehoefte op kantoor. De meeste van onze zwarte en witte kasten worden gebruiksklaar geleverd zodat deze na levering direct in gebruik genomen kunnen worden.


Van hoog tot laag, archiefkasten in elke maat

Zelfs als u op zoek bent naar kleine of lage archiefkasten, om naast een bureau te plaatsen of wat kleine bureauaccessoires in op te bergen, bent u bij onze webwinkel aan het juiste adres. We hebben veel mogelijkheden. Daarnaast bieden we de laagste prijs en niet goed is geld terug. Hulp nodig bij de keuze voor een lage of kleine archiefkast? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Materialen

We hebben meerdere opties in het aanbod van materialen. Naast de metalen archiefkasten hebben we ook diverse houten kasten in ons assortiment om een ruimte een stijlvolle en warme uitstraling te geven. Eveneens hebben we de keuze uit brandvertragende of brandwerende archiefkasten voor de klant die zijn of haar waardedocumenten veilig wil bewaren.


Opties, mogelijkheden en combinaties

De keuze is enorm in ons aanbod: archiefkasten met slot, met een roldeur, met een schuifdeur, archiefkasten met 2/3/4 lades, met hangmappen of verrijdbare archiefkasten. Bekijk ons aanbod op onze site of kom een keer langs in onze showroom in Haarlem. We beschikken over vele kleurstalen en accessoires, zodat we altijd een goed beeld kunnen geven van de door u gewenste uitvoering archiefkast.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01