Stoelen

Heeft u een stoel nodig voor uw kantoor of bedrijf? Het maakt niet uit of u één kantoorstoel nodig heeft of een grote hoeveelheid stoelen om uw kantoor in te richten. Van bureaustoel tot wachtbank, OfficeCity.nl heeft het allemaal. Wij bereiden ons assortiment wekelijks uit op basis van trends en vragen vanuit de markt. Zo is er altijd wel een geschikte stoel voor uw kantoor te vinden. Onze kantoorstoelen zijn functioneel, ergonomisch en stijlvol. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kantoorstoel? Neem contact op met onze stylisten en adviseurs. Zij adviseren graag.Producten 1-30 van 295

Aflopend sorteren

Producten 1-30 van 295

Aflopend sorteren

Stoelen informatie

Iedere kantoorruimte heeft unieke eisen. Daarom streven wij ernaar om stoelen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de gebruikersbehoefte, de bedrijfsuitstraling en bedrijfscultuur.

Kantoorstoelen

Kantoorstoelen zijn er in vele soorten en maten. Als specialist in kantoormeubelen heeft OfficeCity.nl een breed assortiment kantoorstoelen. Ook voor een complete kantoorinrichting zit u goed bij OfficeCity.

Assortiment kantoorstoelen:

  • Ergonomische bureaustoelen: Een ergonomische bureaustoel is wellicht het belangrijkste onderdeel in uw kantoorinrichting. Ergonomische functies zoals verstelbare rugleuningen, zithoogtes en armleuningen zorgen voor een gezonde zithouding, zelfs tijdens de langste werkdagen. Het is erg belangrijk om op een ergonomische wijze te werken, zodat gezondheidsklachten zoals nekpijn en rugpijn worden voorkomen en dat een actieve zithouding aangenomen kan worden. Wij hebben een groot aanbod aan ergonomische bureaustoelen die goedgekeurd zijn door de Arbo. Naast een ergonomische bureaustoel is ook een zit sta bureau essentieel voor een optimale werkhouding waarmee u het de hele dag vol kunt houden.
  • Stoelen voor ontvangstruimte en wachtruimte: De ontvangstruimte bepaald de sfeer van uw kantoor. Hier komen uw klanten, investeerders en (toekomstig) personeel daadwerkelijk in aanraking met uw bedrijf. Past de sfeer bij de merkperceptie? Onze projectadviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw ontvangstruimte en het kiezen van de juiste meubels zoals chique design fauteuils en hippe poefjes. Ook op het gebied van kleur, licht en akoestiek kunnen zij u adviseren.

  • Stoelen break-outroom: Door de vele flexplekken en agile werken zijn break-outrooms een must voor ieder bedrijf. In deze ruimte kan samen worden gewerkt en worden vergaderd. Een break-outroom heeft een comfortabel en informeel karakter. Collega’s ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer waar samenwerken en creativiteit worden gestimuleerd. Vaak is er een mix van relax stoelen en een hoge vergadertafel met krukken. Een scherm of TV mag niet ontbreken.

  • Vergaderstoelen: Een vergaderruimte is wat zakelijker t.o.v. een break-outroom. Een vergaderstoel moet vooral comfortabel zijn, een vergadering kan immers lang duren. Daarnaast is het net als de ontvangstruimte een visitekaartje. Klanten, partners, sollicitanten komen allemaal op uw vergaderstoelen zitten. Bij OfficeCity hebben we een grote keuze vergaderstoelen.

  • Even zitten met wat privacy: Steeds vaker werken managers en collega’s samen op een werkvloer. De hokjes verdwijnen. Toch zijn genoeg situaties te bedenken dat een beetje extra privacy gewenst is. Een grote trend zijn de belcellen. Stijlvolle pods die vaak voorzien zijn van een comfortabel zitje. Uiteraard zijn de belcellen goed geïsoleerd wat privacy garandeert. 
     
  • Kantinestoelen: Lunchtijd! Even ontspannen en opladen voor een productieve middag. Een belangrijke voorwaarde is dat de stoelen makkelijk schoon te maken zijn. Stapelbaar is ook een pre. Zo kan de vloer makkelijker schoongemaakt worden. Natuurlijk wil het oog ook wat. We hebben een groot aanbod en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kantinestoelen voor uw kantine of een leuke mix aan stoelen.

  • Horecastoelen: Horecastoelen zijn vaak net wat luxer dan kantinestoelen en hebben een wat meer comfortabele zitting. Daarnaast moeten horecastoelen een sterke belasting aan kunnen omdat ze intensief gebruikt worden.

Bij het samenstellen van onze collectie hebben we rekening gehouden met duurzaamheid en kwaliteit. Onze kantoorstoelen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen. Wilt u snel en eenvoudig een stoel kopen? Dan bent u hier op de juiste plek. Ontdek nu ons assortiment stoelen of neem contact op met onze klantenservice.Lees meer over kantoorstoelen

Bureaustoel ergonomisch instellen volgens de arboregels.
Wat is een goede bureaustoel?
Beste bureaustoel bij rug- en nekklachten.
Wat is een goede zithouding?
Wat is de beste ergonomische bureaustoel?
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?
Welke bureaustoel voor lange mensen?

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.