Stoelen

OfficeCity beschikt over een grote collectie stoelen, fauteuils en krukken. De collectie is online te bekijken en te bestellen. Naast onze webshop en showroom in Haarlem bieden onze projectadviseurs maatwerk interieuradvies. Wij toveren kale hallen om tot sfeervol ingerichte ontvangstruimtes. Lege kantoorpanden voorzien we van ergonomische bureaustoelen. Break-outrooms richten we in met loungestoelen, hoge vergadertafel met TV scherm, hoge krukken en prettige kleuren op de muur. Zo ontstaat er een fijne plek om samen te werken aan projecten. Voor wat privacy bieden we belcellen en de kantine laten we energie uitstralen door een gekleurde mix van kantinestoelen, banken en barkrukken. Laat u inspireren door ons aanbod stoelen en als de keuze te groot is laat u dan vrijblijvend adviseren.

Producten 1-40 van 260

Aflopend sorteren

Producten 1-40 van 260

Aflopend sorteren

Stoelen informatie

Iedere ruimte heeft unieke eisen. Daarom streven wij ernaar om stoelen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de gebruikersbehoefte, de bedrijfsuitstraling en bedrijfscultuur.

Kantoorstoelen en horeca stoelen:

  • Ergonomische bureaustoelen: Een ergonomische bureaustoel is wellicht het belangrijkste onderdeel in uw kantoorinrichting. Ergonomische functies zoals verstelbare rugleuningen, zithoogtes en armleuningen zorgen voor een gezonde zithouding, zelfs tijdens de langste werkdagen. Het is erg belangrijk om op een ergonomische wijze te werken, zodat gezondheidsklachten zoals nekpijn en rugpijn worden voorkomen en dat een actieve zithouding aangenomen kan worden. Wij hebben een groot aanbod aan ergonomische bureaustoelen die goedgekeurd zijn door de Arbo. Naast een ergonomische bureaustoel is ook een zit sta bureau essentieel voor een optimale werkhouding waarmee u het de hele dag vol kunt houden.
  • Stoelen voor ontvangstruimte en wachtruimte: De ontvangstruimte bepaald de sfeer van uw kantoor. Hier komen uw klanten, investeerders en (toekomstig) personeel daadwerkelijk in aanraking met uw bedrijf. Past de sfeer bij de merkperceptie? Onze projectadviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw ontvangstruimte en het kiezen van de juiste meubels zoals chique design fauteuils en hippe poefen. Ook op het gebied van kleur, licht en akoestiek kunnen zij u adviseren.

  • Stoelen break-outroom: Door de vele flexplekken en agile werken zijn break-outrooms een must voor ieder bedrijf. In deze ruimte kan samen worden gewerkt en worden vergaderd. Een break-outroom heeft een comfortabel en informeel karakter. Collega’s ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer waar samenwerken en creativiteit worden gestimuleerd. Vaak is er een mix van relax stoelen en een hoge vergadertafel met krukken. Een scherm of TV mag niet ontbreken.

  • Vergaderstoelen: Een vergaderruimte is wat zakelijker t.o.v. een break-outroom. Een vergaderstoel moet vooral comfortabel zijn, een vergadering kan immers lang duren. Daarnaast is het net als de ontvangstruimte een visitekaartje. Klanten, partners, sollicitanten komen allemaal op uw vergaderstoelen zitten. Bij OfficeCity hebben we een grote keuze vergaderstoelen.

  • Even zitten met wat privacy: Steeds vaker werken managers en collega’s samen op een werkvloer. De hokjes verdwijnen. Toch zijn genoeg situaties te bedenken dat een beetje extra privacy gewenst is. Een grote trend zijn de belcellen. Stijlvolle pods die vaak voorzien zijn van een comfortabel zitje. Uiteraard zijn de belcellen goed geïsoleerd wat privacy garandeert. 
     
  • Kantinestoelen: Lunchtijd! Even ontspannen en opladen voor een productieve middag. Een belangrijke voorwaarde is dat de stoelen makkelijk schoon te maken zijn. Stapelbaar is ook een pre. Zo kan de vloer makkelijker schoongemaakt worden. Natuurlijk wil het oog ook wat. We hebben een groot aanbod en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kantinestoelen voor uw kantine of een leuke mix aan stoelen.

  • Horecastoelen: Horecastoelen zijn vaak net wat luxer dan kantinestoelen en hebben een wat meer comfortabele zitting. Daarnaast moeten horecastoelen een sterke belasting aan kunnen omdat ze intensief gebruikt worden.

Bij het samenstellen van onze collectie hebben we rekening gehouden met duurzaamheid en kwaliteit. Onze kantoorstoelen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen. Wilt u snel en eenvoudig een stoel kopen? Dan bent u hier op de juiste plek. Ontdek nu ons assortiment stoelen of neem contact op met onze klantenservice.


Bureaustoelen


Lees meer over bureaustoelen

Bureaustoel ergonomisch instellen volgens de arboregels.
Wat is een goede bureaustoel?
Beste bureaustoel bij rug- en nekklachten.
Wat is een goede zithouding?
Wat is de beste ergonomische bureaustoel?
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?
Welke bureaustoel voor lange mensen?

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01