Roldeurkasten

Roldeurkasten zijn ideaal voor een klein kantoor of om achter een bureau te plaatsen doordat de roldeuren soepel de zijkant van de kast in verdwijnen. Hierdoor heeft u geen last van deuren die de ruimte in draaien. Naast verschillende maten zijn de meeste roldeurkasten ook in vele kleuren beschikbaar. Bekijk hieronder ons aanbod roldeurkasten. Heeft u meerdere roldeurkasten nodig voor uw project? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

30 Producten

Aflopend sorteren

30 Producten

Aflopend sorteren

Roldeurkast: dé favoriet van kantoor

Een roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met kunststof roldeuren is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem. Onder elk legbord en bovenin de kast kunt u A4 hangmappen hangen. Mocht u veel werken met hangmappen dan adviseren wij u een uittrekframe te bestellen. Een uittrekframe is een frame die u uit de kast kunt trekken en waar u vervolgens hangmappen in kunt ophangen. Op deze manier is de roldeurkast een perfecte manier om allerlei soorten kantoormateriaal in op te bergen.


Roldeurkasten in verschillende maten

Wij bieden vele verschillende hoogtes en breedtes dossierkasten aan. Zo kunt u elke ruimte optimaal benutten. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij anders staat aangegeven. U kunt kiezen voor een levering achter de eerst gesloten deur of inclusief inhuizen. Wanneer u kiest voor inhuizen wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt.


Meerdere roldeurkasten nodig?

Bent u verantwoordelijk voor het inrichten van een kantoor of project en heeft u meerdere roldeurkasten nodig? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk offerte.


Meer dan alleen roldeurkasten

OfficeCity biedt naast roldeurkasten een groot assortiment archiefkasten aan. Denk bijvoorbeeld aan de populaire en stevige draaideurkasten, of onze praktische ordnerkasten. Wij kunnen in de meeste gevallen een goede oplossing bieden. Komt u er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op!

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.