Roldeurkasten

De roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd inclusief legborden. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van uitslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal voor intensief en langdurig gebruik.

28 Producten

Aflopend sorteren

28 Producten

Aflopend sorteren

Roldeurkast kopen

Een roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met kunststof roldeuren is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem. Onder elk legbord en bovenin de kast kunt u A4 hangmappen hangen. Op deze manier kunt u naast het opbergen van ordners meteen uw dossiers goed opbergen. Hiermee wordt het multifunctionele karakter van de kast meteen duidelijk.

Uittrekframe

Mocht u veel met hangmappen werken, dan adviseren wij u een uittrekframe te bestellen. Een uittrekframe is een frame die u uit de kast kunt trekken en waar u vervolgens hangmappen in kunt ophangen. Op deze manier is de roldeurkast een perfecte manier om allerlei soorten kantoormateriaal in op te bergen. Ons grote aanbod bestaat uit OfficeCity kasten en kasten van het merk Bisley.

Stalen roldeurkasten

Alle stalen roldeurkasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij anders staat aangegeven. U kunt kiezen voor een levering achter de eerst gesloten deur of inclusief inhuizen. Wanneer u kiest voor inhuizen wordt de archiefkast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt. Voor moeilijk bereikbare plekken, of ruimtes die bijvoorbeeld bereikbaar zijn met een draaitrap, hebben we ook demontabele roldeurkasten in ons assortiment. Deze stalen kasten worden in delen geleverd en kunnen eenvoudig op de plek van bestemming in elkaar gezet worden.

Merken roldeurkasten

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse metalen roldeurkasten van hoge kwaliteit met een lange levensduur. De roldeurkast Londen is ons eigen merk kast. Deze hebben wij in 4 kleuren in grote getallen uit voorraad leverbaar. Een goedkope roldeurkast met veel mogelijkheden. Naast ons eigen merk, verkopen wij ook Bisley roldeurkasten. Deze worden gefabriceerd in Engeland en zijn van uitstekende kwaliteit. Wij bieden 5 jaar garantie op onze kasten.

Waarom een roldeurkast?

Een roldeurkast biedt veel mogelijkheden om uw documenten veilig in op te bergen. U kunt ordners opbergen, maar ook hangmappen. Daarnaast heeft de kast met roldeuren geen openslaande deuren en daarmee bespaart u ruimte. De deuren van de kast rol je in de zijkant naar binnen. Door de vele mogelijkheden van de kast is dit met recht de populairste archiefkast in ons aanbod.

Afmetingen

De kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Afhankelijk van de ruimte kan een halfhoge roldeurkast of hoge kast geplaatst worden tegen de wand of juist vrijstaand in de kantoorruimte. De diepte is verkrijgbaar in 43cm of 45cm.
Een hoge kast van 198cm is geschikt om 5 rijen ordners boven elkaar te plaatsen. In een lage kast van 70cm hoog past één rij ordners en kan 1 legbord gebruikt worden voor kantoormateriaal & kantoorartikelen. De meest voorkomende afmeting van deze archiefkast is 120cm breed en 198cm hoog. Deze afmeting kast is praktisch in het gebruik en heeft voldoende opbergcapaciteit.

Kleuren

Standaard kunnen de kasten geleverd worden in de kleuren grijs, zwart, aluminium of wit. Afwijkende kleuren zijn ook mogelijk. Zo kunnen onze kasten ook in kleuren zoals beige, antraciet blauw, geel, groen of roze worden geleverd. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze klantenservice.

Akoestiek

Indien u de kast vrijstaand in een ruimte wilt gebruiken, is het ook mogelijk om de achterkant van de kast te bekleden met een akoestisch scherm. Zo kunt u deze meest gebruikte roldeurkast nog functioneler maken dan hij al is. Op deze manier brengt u, door het gebruik van kleur, meer sfeer op de afdeling. Ook reduceert het akoestische scherm de galm in de ruimte, waardoor er geconcentreerder gewerkt kan worden.

Showroom

Mocht u de kwaliteit van onze nieuwe roldeurkast willen bekijken, dan kan dat in onze showroom in Haarlem. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en onze klantenservice helpt u graag verder.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01