Roldeurkasten

De roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd inclusief legborden. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van uitslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal voor intensief en langdurig gebruik.

28 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

28 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Roldeurkast

Een roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren, werkplekken en/of thuiswerkplek

Een roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met kunststof roldeuren is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem. Onder elk legbord en bovenin de kast kunt u A4 hangmappen hangen. Mocht u veel werken met hangmappen dan adviseren wij u een uittrekframe te bestellen. Een uittrekframe is een frame die u uit de kast kunt trekken en waar u vervolgens hangmappen in kunt ophangen. Op deze manier is de roldeurkast een perfecte manier om allerlei soorten kantoormateriaal in op te bergen. U heeft de keuze uit de Officecity kasten en kasten van het merk Bisley.

Gebruiksklaar geleverd

Alle dossierkasten en roldeurkasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij anders staat aangegeven. U kunt kiezen voor een levering achter de eerst gesloten deur of inclusief inhuizen. Wanneer u kiest voor inhuizen wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt. Voor moeilijk bereikbare plekken, of ruimtes die bijvoorbeeld bereikbaar zijn met een draaitrap, hebben we ook demontabele kasten in ons assortiment. Deze kasten worden in delen geleverd en kunnen eenvoudig op de plek van bestemming in elkaar gezet worden.

Afmetingen

De roldeurkasten zijn verkrijgbaar in diverse hoogte en breedte afmetingen. Afhankelijk van de ruimte kan een lage roldeurkast of hoge kast geplaatst worden tegen de wand of juist vrijstaand in de kantoorruimte. De diepte is verkrijgbaar in 43cm of 45cm. Een hoge kast van 198cm is geschikt om 5 rijen ordners boven elkaar te plaatsen. In een lage kast van 70cm hoog past één rij ordners en kan 1 legbord gebruikt worden voor kantoormateriaal & kantoorartikelen. De meest voorkomende afmeting van een roldeurkast is 120cm breed en 198cm hoog. Deze afmeting kast is praktisch in het gebruik en heeft voldoende opbergcapaciteit.

Kleuren

Standaard kunnen de kasten geleverd worden in de kleuren grijs, zwart, zilver en wit. Afwijkende kleuren zijn ook mogelijk. Zo kan ook een roldeurkast in het beige, antraciet blauw, geel, groen of roze worden geleverd.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01