Tot 55% korting op alle producten  Direct uit voorraad leverbaar  Niet goed is geld terug  Onafhankelijk advies

Info & Bestellijn

023 3020080

Roldeurkast

Een roldeurkast is de meest gebruikte archiefkast voor kantoren en/of werkplekken. De stalen kast met kunststof roldeuren is standaard voorzien van legborden. Deze kunt u naar wens in de kast monteren door het handige ophangsysteem. Onder elk legbord en bovenin de kast kunt u A4 hangmappen hangen. Mocht u veel werken met hangmappen dan adviseren wij u een uittrekframe te bestellen. Een uittrekframe is een frame die u uit de kast kunt trekken en waar u vervolgens hangmappen in kunt ophangen. Op deze manier is de roldeurkast een perfecte manier om allerlei soorten kantoormateriaal in op te bergen.

Wij bieden vele verschillende hoogtes en breedtes dossierkasten aan. Zo kunt u elke ruimte optimaal benutten. Alle kasten worden standaard gemonteerd geleverd tenzij anders staat aangegeven. U kunt kiezen voor een levering achter de eerst gesloten deur of inclusief inhuizen. Wanneer u kiest voor inhuizen wordt de kast op de gewenste plek of etage neergezet en volledig voor u uitgepakt.

 

Roldeurkasten

De roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd inclusief legborden. Doordat de roldeuren in de kast verdwijnen, heeft u geen last van uitslaande deuren uw kantoorruimte in. De kasten zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende roldeuren. Gemaakt van de beste kwaliteit staal voor intensief en langdurig gebruik.

Prijs Van hoog naar laag sorteren
Prijs Van hoog naar laag sorteren