Puzzelen met bureaus bij Full Orbit

Met een plattegrond, wensenlijst en kleurstalen kwam Full Orbit uit Haarlem langs in onze showroom. Ze zouden bijna de sleutel krijgen van hun nieuwe kantoor in de Waarderpolder, maar liepen nog tegen wat zaken aan qua indeling van de ruimte. Ricky houdt wel van een uitdaging en ging aan de slag. Zie hier het resultaat na oplevering.


Passen en meten

De wensen waren duidelijk, maar de uitdaging zat in de vergaderruimte en het directiekantoor. Twee bureaus tegenover elkaar of naast elkaar was niet gewenst. Daarom heeft Ricky gekozen voor twee hoekbureaus. Doordat de bureaus ook over bergruimte beschikken zijn er geen kasten meer nodig. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor bezoekersstoelen. De vergaderruimte was eveneens smal en lang. Ricky selecteerde comfortabele vergaderstoelen en een zwarte vergadertafel met luxe uitstraling. Ricky: "Hoewel er gekozen is voor donkere meubels oogt de ruimte toch licht en ruim. Het voelt zelfs ruimer dan toen de kamer nog leeg was. Het is zo mooi dat de juiste keuzes voor dit effect kunnen zorgen."

archangelarchangel

Samen lunchen in 'het sociale hart'

'Het sociale hart', zo wordt de kantine van Full Orbit genoemd. Het moest een plek worden waar mensen graag samen komen, waar wordt geluncht en waar successen worden gevierd. We kozen voor een combinatie van comfortabele, maar makkelijk te onderhouden banken en stoelen en gezellige barkrukken voor aan de bar. Voor meer sfeer hingen we glazen lampen en niet van echt te onderscheiden kunstplanten op. Ricky: "Ik ben supertrots dat deze puzzel is gelukt en dat de klant tevreden is. Zeer tevreden zelfs, want na een paar maanden kregen we de volgende aanvraag binnen: een akoestische belcel. Gelukkig hadden we bij de werkplekken nog ruimte over gehouden. Het is zo fijn om vanaf het begin mee te mogen denken met de klant. Een project als deze geeft mij veel voldoening. Het was een geweldige opdracht."

Shop de look van Full Orbit

Onze interieurstylist Ricky

Zolang Ricky het zich kan herinneren is ze al bezig met interieur. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe sfeer wordt gecreëerd. Hoe kleur, materiaal, indeling, licht en producten ervoor kunnen zorgen dat iemand zich op zijn plek voelt. Na de opleiding aan het Nimeto te Utrecht (reclame-en presentatietechnieken) is Ricky snel aan de slag gegaan in de interieur branche. Na wat freelance werk voor designers heeft ze 18 jaar interieur adviezen gegeven in de particuliere sector. Enkele jaren geleden heeft ze de stap gemaakt naar de zakelijke sector. Ze wil zich graag blijven ontwikkelen. Ricky: “Het leuke is, of je nu een etalage inricht of een kantoor van 4 verdiepingen, in de basis is het werk hetzelfde. Wat wil je klant bereiken? Hoe vertaal ik die wensen in de praktijk? Ik luister, filter en geef soms wat extra pit aan een project of breng wat meer rust om een eenheid te bewaren.” Inleven in de klant is absoluut de sterke kant van Ricky. Hierdoor kan ze in iedere situatie persoonlijk advies geven.


Samen met een stylist het interieur van (bedrijfs)ruimte onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.