Over ons

Wie is OfficeCity?

OfficeCity is dé webwinkel voor kantoormeubelen voor zowel particulier als bedrijf. Een ruim assortiment, scherpe prijzen, kwalitatief goede producten en de persoonlijke service zijn slechts enkele succesfactoren. Een grote groep tevreden klanten heeft onze service inmiddels ervaren.

OfficeCity levert vanuit verschillende distributiecentra in binnen – en buitenland. Na ontvangst van een bestelling wordt deze direct door ons verzonden uit ons magazijn. Door het uitschakelen van tussenhandelaren, leveren wij de producten met een korting die kan oplopen tot wel 55%.

Waarom kiezen voor OfficeCity?

OfficeCity onderscheidt zich van andere webwinkels door een duidelijke, overzichtelijke website. Achter OfficeCity staat een vertrouwde organisatie die al geruime tijd actief is op de kantoormeubelen markt. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende persoonlijke service bieden, en kunt u altijd rekenen op een vrijblijvende prijsopgave met advies op maat.

Zo hebben wij een groot gedeelte van ons assortiment direct uit voorraad leverbaar, maar verzorgen wij ook uw maatwerk, letten wij extra op duurzaamheid en ergonomie. Om u te ontzorgen is er altijd een specialist beschikbaar, ook in onze showroom in Haarlem. In een gemiddelde werkweek spendeert u behoorlijk veel tijd op kantoor, het is dan niet alleen van groot belang dat u in de juiste houding werkt, maar dat het ook een fijne plek is om te komen voor u en uw collega's.

De ideale werkplek

U kunt het aan twintig collega's vragen, en u zult in de meeste gevallen twintig verschillende antwoorden krijgen: de ideale werkplek is voor iedereen anders. Onze projectadviseurs helpen u graag met alle vraagstukken om te zorgen dat u niet alleen een verantwoorde, maar ook een stijlvolle en uitnodigende kantoorinrichting realiseert. Van bureaustoelen en zit/sta bureaus tot vloeren en het wegwerken van kabels; we denken van begin tot eind graag met u mee om te zorgen voor het beste resultaat - zo maken wij u de held van uw eigen project.

Wilt u graag sparren over alle mogelijkheden voor uw kantoor of thuiswerkplek? U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie.


Contact

T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl

Henk Schijvenaarstraat 1
2031VZ, Haarlem
Noord-Holland, Nederland

Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.