Kantoorstijl van OfficeCity adviseur Bas: Scandinavian Luxury

Beeld je in: lichte houttinten, ruimtes doordrenkt met wit, zwart en grijstinten. Hier draait alles om Scandinavisch minimalisme dat nooit uit de mode raakt. Vintage design stukken, doordrenkt met Deens vakmanschap, sieren de ruimte met hun eigen verhalen.


Scandinavian Luxury

"Scandinavian Luxury is een stijl die ik zowel zakelijk als thuis zou kunnen toepassen. Het is stoer en minimalistisch wat orde en rust brengt. Het laat zich goed combineren met design meubels. Ik vind de stijl klasse uitstralen. Een Bond film zou hier zo opgenomen kunnen zijn. De stijl brengt een strak en moderne Scandinavische vibe in de ruimte waarbij hout en haardvuur zorgen voor gezelligheid."

Bas

Materiaalkeuze

Stel je voor: een witte villa, een architectonisch meesterwerk dat alle stijlperiodes overstijgt. Strakke lijnen vormen de basis van dit ontwerp, omringd door overvloedig licht. Zachte stoffen worden gecombineerd met glad leer. Harde marmeren en granieten vloeren worden bedekt met fluweel zachte kleden. Speelse combinaties van verschillenden texturen creëren een verfijnde gelaagdheid die de kille basisruimte tot leven wekt. Het is een verhaal van contrast en diversiteit. Deze zorgvuldig uitgekozen materialen vormen een symbiose tussen luxe en eenvoud. Zo transformeert de witte villa van een fysieke ruimte tot sfeervolle plek om je verbeelding zijn gang te laten gaan.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Kleurgebruik Scandinavian Luxury

Het harde contrast tussen wit en zwart wordt geminimaliseerd door toevoeging van kiezelgrijze elementen zoals zachte vloerkleden en velours gordijnen. Gevlamd marmer en granito vloeren laten de ruimte op een speelse manier tot leven komen. De natuurlijke elementen die zo kenmerkend zijn voor de omgeving van de poolcirkel worden weerspiegeld in het kleurenpalet, alsof het landschap het interieur binnendringt. Besneeuwde landschappen, rotsen en mos spreken hierbij tot de verbeelding. De kleuren vertellen een verhaal van rust, schoonheid en tijdloze sereniteit.

Over Bas:

Bas begrijpt de kunst van gastvrijheid. Een vaardigheid die hij aanscherpte in de horeca voordat hij de overstap maakte naar de meubelbranche. Zijn hart ligt bij het begrijpen van mensen en hun behoeften. Als verkoopadviseur bij OfficeCity gebruikt hij deze eigenschap door bedrijven te helpen hun werkruimtes om te toveren tot functionele en inspirerende omgevingen. Bas heeft oog voor detail en klasse. Dit vertaalt hij graag naar zijn favoriete interieurstijlen. Hij probeert daarbij altijd de perfecte balans te vinden tussen modern design en gezelligheid. Het geven van de beste service en het overtreffen van verwachtingen vindt Bas het leukste van zijn vak. Hij ontmoet u dan ook graag in onze showroom in Haarlem.

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.