Tips & Advies voor uw kantoor

Op deze pagina vindt u de laatste tips en adviezen van onze productspecialisten en stylisten.


Shop per ruimte

Een kantoor bestaat niet alleen uit stoelen en tafels. OfficeCity helpt al 15 jaar bedrijven met het inrichten van bijna alle ruimtes. We hebben meubels voor kantine, vergaderruimte, garderobe, akoestische ruimtes en zelfs kolfruimtes voor moeders. Laat u inspireren en neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Kantoortuin Vergaderruimte Breakout room

mdd-stoelenmdd-stoelen
mdd-stoelenmdd-stoelen
archangelarchangel

Geen vraag is ons te gek

Een team van productspecialisten en stylisten staat vijf dagen per week voor u klaar. Wij streven naar uitstekende bereikbaarheid per telefoon, mail en chat.

Onze stylisten Sabine en Ricky hebben jarenlang ervaring met het inrichting en stylen van kantoren. Ergonomie en praktische oplossingen zijn daarbij hun specialiteit. Zij gaan graag met u om tafel om uw wensen volledig in kaart te brengen en een perfect passend ontwerp te maken voor een specifieke ruimte. Vervolgens loodsen zij u door het hele proces van bestellen tot inrichten, zodat u zeker weet dat de ruimte straks tip top opgeleverd wordt.


Hulp bij uw kantoorinrichting
Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. • KvK: 57590133 • BTW nummer: NL852647141B01 • Alle prijzen zijn excl. BTW