Projectinrichting

Alweer 15 jaar geleden is OfficeCity gestart met een webshop in kantoormeubelen. Inmiddels zijn we gegroeid naar een allround kantoorinrichtingspecialist. Onze twee ervaren interieurstylisten houden zich dagelijks bezig met projectinrichting. Van kleine kantines tot de volledige inrichting van nieuwbouw kantoren. Ze nemen u mee naar een aantal recent opgeleverde projecten.


Groene Roomdividers

Het Spaarne College in Haarlem had behoefte aan een extra praktijkruimte, meer groen én bergruimte, maar wilde niet verbouwen. Bekijk de oplossing van Ricky

Focus op ergonomie

IMI Aero-Dynamiek kwam langs voor nieuwe ergonomische werkplekken, directiebureaus en vergaderruimte meubilair. Ze slaagden én er kwam nog een prachtige Forbo vloer bij! Bekijk het project

Matching colours

Is het saai om te gaan voor zwarte tafels en bureaus? Zeker niet! Met de juiste kleurencombinatie werd het een prachtig stijlvol geheel, passend bij de huisstijl. Kom binnenkijken bij Rondo.

Projectinrichting bij Duif International

Medio mei kwam MENA stijlduo bij OfficeCity in de lucht met een uitdagende opdracht voor hun klant. "Een nieuw pand waar Duif International in de zomer wil intrekken en waarbij de inrichting compleet voorzien moet worden van meubels en aankleding". Dat is een hele opgave middenin de zomer, wanneer de meeste fabrikanten gesloten zijn. Is het gelukt? Jazeker! Bekijk hieronder het resultaat en laat u inspireren.

Kijk binnen bij Duif International

mdd-stoelenmdd-stoelen
mdd-stoelenmdd-stoelen
archangelarchangel

Inrichting Learning Institute

Vertex Learning en Consultancy schakelde ons in voor de inrichting van de lokalen, kantine en het kantoor. Bekijk het project

Passen en meten

Een prachtig nieuw pand voor Full Orbit, maar het was wel even puzzelen. Bekijk hoe we het toch passend kregen

Lunchen en opladen

De kantine van ProfiNRG was aan vervanging toe. Als speler in de zonne-energie markt mocht de zon niet ontbreken. Wie krijgt er nou geen energie van de zon? Bekijk de bedrijfskantine

In het hart van de bloemen

Aalsmeer en bloemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe tof is het dan voor een interieurstylist om een project te mogen uitvoeren waarbij werkplekken gerealiseerd moesten worden in een kas. Er kwamen veel zaken bij kijken: hoe ga je met de hoogte om? Hoe speel je met het licht? En hoe zorg je ervoor dat het geen kale ruimte wordt? Het is gelukt en blijkbaar vond de klant dat ook, aangezien we een half jaar later ook de andere helft van het pand mochten inrichten. We zijn heel trots op onze stylisten!

Kijk binnen in de kas van FM Group

mdd-stoelenmdd-stoelen
mdd-stoelenmdd-stoelen
archangelarchangel

Geen vraag is ons te gek

Een team van productspecialisten en stylisten staat vijf dagen per week voor u klaar. Wij streven naar uitstekende bereikbaarheid per telefoon, mail en chat.

Onze stylisten Sabine en Ricky hebben jarenlang ervaring met het inrichting en stylen van kantoren. Ergonomie en praktische oplossingen zijn daarbij hun specialiteit. Zij gaan graag met u om tafel om uw wensen volledig in kaart te brengen en een perfect passend ontwerp te maken voor een specifieke ruimte. Vervolgens loodsen zij u door het hele proces van bestellen tot inrichten, zodat u zeker weet dat de ruimte straks tip top opgeleverd wordt.


Hulp bij uw kantoorinrichting
Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.