Directiekantoor inrichten

Uw directiekantoor is de plek waar belangrijke zaken worden besproken en beslissingen worden gemaakt. Het is dan ook fijn als u zich volledig op uw gemak voelt in deze ruimte. Onze interieurspecialisten geven u 10 tips om uw directiekantoor in te richten.


10 tips om uw directiekantoor in te richten:


1. Houd het kantoor op orde met opbergruimte

Sla uw vakliteratuur en ordners op in een bureaukast of wandkast en werk kabels strak weg door middel van kabelgoten. Zo blijft u kantoor opgeruimd en netjes. Dit straalt rust en orde uit. Voor veel mensen werkt dit prettig.

2. Zorg dat u geconcentreerd kunt werken met privacy

U zal in uw functie ongetwijfeld belangrijke documenten moeten lezen, moeilijke beslissingen nemen en lastige gesprekken voeren. Goede wandisolatie en akoestische panelen dempen het geluid. Daarnaast is het prettig als u met de rug naar een blinde muur zit. Zo heeft u optimale privacy.

3. Houd de indeling ruimtelijk

Een ruimtelijke indeling zorgt voor een gevoel van openheid en comfort.

4. Directiemeubilair zorgvuldig uitkiezen

Een groot en ruim bureau met veel bergruimte zorgt ervoor dat u weinig overige kasten nodig heeft en een ruimtelijk gevoel houdt in uw kantoor.

5. Comfortabele vergaderplek

Het is prettig om stakeholders te kunnen ontvangen aan een vergadertafel met comfortabele vergaderstoelen.

6. Directiemeubilair uitkiezen

Wat maakt directiemeubilair anders? Er wordt vaak gekozen voor hoekbureaus met veel bergruimte. Er zijn hoekbureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Meestal is dit wel handmatig omdat het slechts één keer ingesteld hoeft te worden. De directiestoel onderscheid zich door luxe materialen en verfijnde afwerking. Let erop dat er soms ingeleverd wordt op ergonomie. Dit hoeft niet erg te zijn, de stoel wordt vaak minder belast dan een ergonomische bureaustoel. Maakt u wel lange dagen achter uw bureau neem dit dan wel mee in uw overweging.

archangelarchangel

7. Ergonomisch voorbeeld

Zorg dat uw directiestoel en bureau op de juiste ergonomische wijze afgesteld zijn en kies monitorarmen die ervoor zorgen dat u beeldscherm op precies de juiste hoogte staat. Hiermee zorgt u niet alleen goed voor uzelf maar u geeft ook een goed voorbeeld aan uw medewerkers. Wij kunnen u helpen bij het ergonomisch inrichten van uw kantoor en werkplekken.

8. Van boardroom naar multimediaroom

Een vergadering met mensen die vanuit huis werken of aan de andere kant van de wereld op kantoor zitten. Het is niet exclusief meer tegenwoordig. Het is eerder een voorwaarde geworden. Zorg dus dat uw kantoor hiervoor ingericht is. Een mooi groot beeldscherm dat eenvoudig te koppelen is met uw computer en uiteraard een goede camera en geluidsboxen.

9. Exclusieve kunst en designlampen

Een design kantoor hoeft niet kaal te zijn. Kies voor één of twee eyecatchers in het directiekantoor die interesse wekken. Naast dat dit prachtig staat kan het ook werken als een ijsbreker wanneer u bezoek ontvangt. Denk aan een exclusieve designlamp of een kunstwerk aan de muur.

10. Hoogwaardige vloerbedekking.

Ga voor vloerbedekking van hoge kwaliteit, zoals een zacht tapijt of een stijlvolle houten vloer. Het juiste vloermateriaal draagt bij aan de luxe uitstraling en verbetert de algehele sfeer van het kantoor.

Directiemeubilair kopen:

Samen met een stylist uw directiekantoor inrichten?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het inrichten van uw directiekantoor en directiemeubilair. Van een metamorfose in combinatie met bestaande meubels tot het compleet nieuw inrichten van nieuwbouwprojecten. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem om kennis te maken. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.