Sabine X MENA stijlduo

Medio mei kwam MENA stijlduo bij OfficeCity in de lucht met een uitdagende opdracht voor hun klant. "Een nieuw pand waar Duif International in de zomer wil intrekken en waarbij de inrichting compleet voorzien moet worden van meubels en aankleding". Dat is een hele opgave middenin de zomer, wanneer de meeste fabrikanten gesloten zijn. Is het gelukt? Jazeker! Bekijk hieronder het resultaat en laat u inspireren.


Wachtruimte wachtkamer stoelen
stoelen grijs groen

Perfecte samenwerking tussen interieurstylisten

Het was een heerlijke klus voor Sabine. Sabine: “Bij een eerste ontmoeting met projectinrichtingadviseurs en -stylisten is het altijd even zoeken naar wat zij van ons als stylisten verwachten. De plannen zijn immers al gemaakt en er zijn vaak alleen nog maar meubels nodig. Zo kwam MENA stijlduo ook bij ons.” Bij de eerste kennismaking werd het Stijlduo meteen verrast door de uiteenlopende custom made opties van onze kantoormeubelen. Zo konden onze kantoormeubelen helemaal aangepast worden aan het interieur dat het Stijlduo ontworpen had voor Duif International. Sabine: “Heerlijk om zo professioneel met vakgenoten aan de slag te gaan voor de eindklant, we waren echt een team met een gezamenlijk doel. Doe mij maar meer van dit soort klanten!”.

archangelarchangel
mdd-stoelenmdd-stoelen

Wegnemen van grootste stressfactor: planning en logistiek

Er waren ook uitdagingen. Iets waar de eindklant én MENA stijlduo zich niet druk om hoefde te maken, omdat onze binnendienst die stress uit handen nam. Hoe kregen we alles op tijd bij de klant? Normaal verzamelen we bij grote projecten alles en brengen het in één levering. Dit geeft de minste onrust op de werkvloer van de klant. Dit project was redelijk last minute en enkele fabrikanten zijn in de zomer een paar weken gesloten. Het was een puzzel en we hebben in overleg met de klant besloten de levering toch op te splitsen in twee delen. De bureaus en bureaustoelen werden geleverd direct na oplevering van het pand. Sabine: “Leveringen opsplitsen heeft bij grote projecten niet onze voorkeur, maar we handelen altijd in het belang van de klant. Up and running in de zomer was de vraag. Dat is gelukt!”.

Shop de look van Duif International

OfficeCity Stylist: Sabine

Wanneer de telefoon gaat voor een nieuw project jeuken de creatieve handen van Sabine. Er is geen dag dat ze niet bezig is met creaties. Van interieurstyling tot fotografie. Sabine heeft gestudeerd aan Akademie Voque. Ze heeft zich daar gespecialiseerd in Media Mode Styling, Media Interieur Styling en All-Round stylist. Vanuit haar eigen Studio NEON in Haarlem plant en dirigeert ze photoshootproducties en geeft ze advies op het gebied van kleur, interieur en verkoopstyling. Vanaf 2018 is ze als Projectadviseur en Interieurstyliste werkzaam bij OfficeCity.

Samen met een stylist het interieur van uw kantoor onder handen nemen?

Onze stylisten hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl, passend bij uw merk. Wij kunnen u bijstaan vanaf de conceptontwikkeling tot realisatie.

U bent van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 welkom in onze showroom in Haarlem, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Maak bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.


T: +31 (0) 23 302 00 80
M: info@officecity.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:30


Adres:
Henk Schijvenaarstraat 1
2031 VZ Haarlem
Noord-Holland, Nederland


Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.