Bedrijfsinrichting

Officecity kan zorg dragen voor uw totale bedrijfsinrichting. We hebben een groot assortiment kantoormeubelen in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen zodat we uw project naar uw wens kunnen inrichten. De combinatie van de lage prijzen en de hoge service heeft ervoor gezorgd dat we al diverse projecten hebben ingericht. Aan de linkerkant van de website kunt u navigeren door de verschillende categorieën kantoormeubelen. Van diverse series meubelen hebben we kleurstalen en catalogi beschikbaar zodat u een beter beeld krijgt bij de opties, kleuren en mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice om uw wensen door te spreken.

Het inrichten van een bedrijf neemt vele aspecten in beslag. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met lichtinval, kleurstellingen, indelingen enzovoorts. Daarnaast is het tegenwoordig belangrijk om ergonomisch verantwoord te werken. Dit houdt onder andere in dat een bureau in hoogte instelbaar moet zijn en dat de kantoorstoel diverse instelmogelijkheden heeft zodat degene die op de stoel zit een goede en gezonde zithouding heeft. Officecity adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en denkt graag mee om uw bedrijf stijlvol maar zeker ook praktisch in te richten.

Onderstaand treft u enkele punten aan waaraan u kunt denken bij uw bedrijfsinrichting:

  • Welke kleurstelling moet de inrichting hebben? Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde huisstijl waaraan de meubelen moeten voldoen?
  • Moeten de meubelen geschikt zijn om ergonomisch verantwoord te kunnen werken?
  • Hoeveel opbergruimte heeft u nodig en wat voor een materiaal wilt u opbergen?

 

Dit zijn slechts enkele vragen die u tegen zult komen bij het aanschaffen van uw nieuwe bedrijfsinrichting. Voor advies kunt u gebruik maken van ons klantenservice formulier of u kunt ons telefonisch bereiken op 023-3020080.

Een kleine greep uit ons assortiment

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.