Zit sta bureaus

Een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau is ideaal geschikt om de hoogte van het bureau regelmatig te verstellen, om zo ergonomisch verantwoord te werken en zittend werken af te wisselen met staand werken. Indien meerdere mensen aan hetzelfde bureau werken is het daarnaast ook eenvoudig om snel per medewerker de juiste hoogte in te stellen.

24 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

24 Producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst

Zit sta bureau elektrisch

Zit sta werkplekken

De zit sta werkplekken winnen in menig kantoor aan populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken worden lichaamsklachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen en zorgt het ervoor dat medewerkers voldoende in beweging blijven. De zit sta bureaus kunnen worden versteld tot een maximale hoogte van 130cm.


Zit-sta bureaus kopen in alle kleuren

Onze zit-sta bureaus komen in veel kleuren en houtsoorten. We hebben de keuze uit bureaus in zwart, wit, eiken, grijs, walnoot, donker hout, noten en beuken. Een enorme hoeveelheid aan opties voor de kritische klant.


Werk ergonomisch met een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau is ideaal indien u de hoogte van het bureau regelmatig moet verstellen. Dit is uiteraard het geval indien gedurende de werkdag zittend werkend wordt afgewisseld met staand werken. Maar het regelmatig kunnen instellen van de hoogte is ook erg handig als het bureau gebruikt wordt door verschillende mensen / medewerkers met een verschillende lengte. Per persoon kan dan snel de gewenste werkhoogte worden ingesteld. Om ergonomisch verantwoord te werken is een goede hoogte van het bureau vereist om zo de juiste werkhouding aan te kunnen nemen. De bureaus zijn verkrijgbaar om in te stellen vanaf 64cm hoog t/m 130cm hoog. We hebben meerdere formaten, zoals de meeste standaard breedtematen: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.


Voordelen van een zit-sta bureau

Door het werken aan een zit/sta bureau wordt dynamisch werken bevorderd. Door zittend te werken af te wisselen met staand werken blijft iemand in beweging wat de gezondheid ten goede komt. Volwassenen tussen de 18 en 65 jaar zitten gemiddeld 9.6 uur per dag tijdens werk en buiten werk. Door op kantoor meer te bewegen kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen en wordt de arbeidsproductiviteit verbeterd. Een zit-sta bureau zorgt ervoor dat minimaal 80 minuten tot 120 minuten minder wordt gezeten tijdens een werkdag. De basis van een goede werkplek is een goed instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau. Indien deze gedurende de dag op de juiste manier worden gebruikt draagt dit bij aan de gezondheid en arbeidsproductiviteit van degene die achter het bureau werkt.


Een ARBO goedgekeurd zit sta bureau

Werk volgens de ARBO normen door de hoogte van het bureau aan te passen aan de lichaamslengte. Belangrijk voor een ARBO goedgekeurd bureau is dat deze qua hoogte kan worden ingesteld aan degene die achter het bureau werkt. Een bureau dient daarnaast een minimale afmeting te hebben van 120 x 80 cm zodat voldoende werkruimte aanwezig is. Bij de voeten dient een minimale ruimte van 80 cm vrij te zien. Het bureaublad mag niet reflecteren en moet krasvast zijn.


Showroom

Ook een zit/sta bureau uitproberen? Bekijk vele modellen zit/sta bureaus in onze showroom in Haarlem. We laten u graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van een zit/sta bureau en overtuigen u graag om ook zittend en staand werken af te wisselen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01