Zit sta bureaus

Een zit sta bureau is ideaal geschikt om de hoogte van het bureau regelmatig te verstellen, om zo ergonomisch verantwoord te werken en zittend werken af te wisselen met staand werken. Indien meerdere mensen aan hetzelfde bureau werken is het daarnaast ook eenvoudig om snel per medewerker de juiste hoogte in te stellen.

27 Producten

Aflopend sorteren

27 Producten

Aflopend sorteren

Elektrisch zit sta bureau kopen

Een zit sta bureau wint in menig kantoor aan populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken worden lichaamsklachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen en zorgt het ervoor dat medewerkers voldoende in beweging blijven. Daarnaast is uit onderzoek naar voren gekomen dat u scherper bent als u tussendoor staand werkt.


Werk ergonomisch met een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is ideaal indien u de hoogte van het bureau regelmatig moet verstellen. Dit is uiteraard het geval indien gedurende de werkdag zittend werken wordt afgewisseld met staand werken. Maar het regelmatig kunnen instellen van de hoogte is ook erg handig als het in hoogte verstelbare bureau als flexibele werkplek gebruikt wordt door verschillende medewerkers met een verschillende lengte. Per persoon kan dan snel de gewenste werkhoogte worden ingesteld, helemaal als er gebruik wordt gemaakt van een zit sta bureau met memory functie. Druk op de knop en het elektrische bureau gaat naar de gewenste hoogte.

Om ergonomisch verantwoord te werken is een goede hoogte van het bureau vereist om zo de juiste werkhouding aan te kunnen nemen. De elektrisch verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar om in te stellen vanaf 62cm hoog t/m 130cm hoog. We hebben meerdere formaten, zoals de meeste standaard breedtematen: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm.


Wat zijn de voordelen van een zit sta bureau?

Door het werken aan een zit/sta bureau wordt dynamisch werken bevorderd. Door zittend te werken af te wisselen met staand werken blijft iemand in beweging wat de gezondheid ten goede komt. Volwassenen tussen de 18 en 65 jaar zitten gemiddeld 9.6 uur per dag tijdens werk en buiten werk.

Door op kantoor meer te bewegen kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen en wordt de arbeidsproductiviteit verbeterd. Een hoog laag bureau zorgt ervoor dat minimaal 80 tot 120 minuten minder wordt gezeten tijdens een werkdag. De basis van een goede werkplek is een goede ergonomische bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau. Indien deze gedurende de dag op de juiste manier worden gebruikt draagt dit bij aan de gezondheid en arbeidsproductiviteit van degene die achter het bureau werkt.


Een ergonomisch bureau

Werk volgens de ARBO normen door de hoogte van het bureau aan te passen aan de lichaamslengte. Belangrijk voor een ARBO goedgekeurd bureau is dat deze qua hoogte kan worden ingesteld aan degene die achter het bureau werkt. Een verstelbaar zit sta bureau dient daarnaast een minimale afmeting te hebben van 120 x 80 cm zodat voldoende werkruimte aanwezig is. Bij de voeten dient een minimale ruimte van 80 cm vrij te zijn. Het bureaublad mag niet reflecteren en moet krasvast zijn.


Soorten hoog laag bureaus

Wij hebben meerdere soorten hoog laag bureaus in ons aanbod. Wij hebben een slinger verstelbaar zit sta bureau wat handig is als u geen stroompunt in de buurt heeft. Daarnaast hebben wij enkele zit sta bureaus en duo zit sta bureaus. Een dubbel zit sta bureau wordt veelal in bedrijven gebruikt om duo werkplekken te creëren.

Hiernaast kunt u ook kiezen om een poot te voorzien van een wang wat het geheel een luxere en nettere uitstraling geeft.

Accessoires

Bij een zit sta bureau is het handig om een cpu houder onder het blad te monteren zodat de computer mee omhoog en omlaag gaat. Ook een lade bij een elektrisch zit sta bureau is geen overbodige luxe om makkelijk bij uw schrijfgerei en overige spullen te kunnen komen.

Een memory functie wordt ook vaak mee besteld om snel op de juiste hoogte te komen. Zitten en staan afwisselen wordt zo nog aantrekkelijker en makkelijker gemaakt.

Showroom

Ook een zit sta bureau uitproberen? Bekijk diverse modellen in hoogte verstelbare bureaus in onze showroom in Haarlem. We laten u graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van verschillende elektrische zit sta bureaus en overtuigen u graag om ook zittend en staand werken af te wisselen.

Ook is het belangrijk dat het bureaublad niet reflecteert en krasvast is. Als u meer wilt weten over zit sta bureaus, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier laten we u graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van elektrische bureaus en overtuigen u ervan om zittend en staand werken af te wisselen.

Copyright © 2023 OfficeCity Kantoormeubelen B.V. - KvK: 57590133, BTW nummer: NL852647141B01