> Merken overzicht

C + P dealer

C + P Dealer

C + P is een Duitse fabrikant van interieur oplossingen. Het is traditie bij C + P dat de behoeften van mensen voorop staan. Daarom valt onze eerste blik altijd op wat de doelen en wensen van het project zijn. Deze houding heeft CP tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten van interieuroplossingen gemaakt. Een continue bereidheid om te innoveren is de standaard en net zo belangrijk als marktconforme investeringen en producten. Sinds 1925 hebben de bedrijven van de CHRISTMANN + PFEIFER Group (C + P ) diverse inrichtings- en opslagoplossingen ontwikkeld en geproduceerd voor verschillende industrieën en gebruikers. De combinatie van decennialange ervaring in het inrichten met staal en continue vooruitgang maakt C + P tot een kundige en unieke partner in interieurontwerp.


C + P en duurzaamheid

Het bewustzijn van onze omgeving is de afgelopen jaren toegenomen. Bij CHRISTMANN + PFEIFER heeft duurzaamheid altijd een centrale rol gespeeld. Als bedrijf ziet CP zichzelf als een rolmodel met de verantwoordelijkheid om duurzaam te handelen en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Met als doel zowel het milieu als toekomstige generaties te beschermen. Al bijna 100 jaar baseert CP het werk als producent van inrichtings- en opslagoplossingen op het recyclebare materiaal staal. Staal is van nature een ecologisch materiaal en is 100% recyclebaar. Staal kan keer op keer worden omgesmolten zonder kwaliteitsverlies. In Duitsland wordt bijna de helft van al het staal vervaardigd uit deze 'secundaire grondstof'. Dit vermindert de hoeveelheid energie die nodig is voor de productie en minimaliseert dus aanzienlijk de CO2-uitstoot. Ook bij transport wordt energie bespaard. Omdat stalen meubelen lichter zijn dan traditionele houten meubelen, wordt de energiebehoefte aanzienlijk verminderd. Dankzij de interne logistiek kan C + P het merendeel van alle bestellingen voorgemonteerd en zonder verpakking leveren. Dit helpt om onnodig afval aanzienlijk te verminderen.


C + P productlijnen

Als toonaangevende meubelfabrikant van kleedkamers en locker-oplossingen, is C + P niet alleen een absolute professional op dit gebied. Het uitgebreide productportfolio levert ook magazijn- en werkplaatsuitrusting en oplossingen voor op kantoor, archivering, vergroening en klimaatbeheersing. Dit is precies wat CP zo uniek maakt. CP kan allerlei soorten kamers ontwerpen en ideeën tot leven brengen! Officecity levert het volledige CP productassortiment. Van de lockers en garderobekasten tot de bureaus en werkplaatsinrichting. Op onze website staat slechts een klein deel van het totale assortiment van CP. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Copyright © 2008-2024 OfficeCity Kantoormeubelen B.V.